Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποια η διαφορά της πανδημίας του κορωνοϊού από έναν βιολογικό πόλεμο;

Ποια η διαφορά της πανδημίας του κορωνοϊού από έναν βιολογικό πόλεμο;

Το παρόν κείμενο δεν έχει σκοπό να αναπαράγει “ψεκασμένες” παραφιλολογίες και συνωμοσιολογίες, αλλά να παραθέσει σκέψεις για γόνιμο προβληματισμό. Εξάλλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος διαχρονικά προσεγγίζει τα κοινωνικά ζητήματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, προειδοποιώντας εγκαίρως για αυτά που έρχονται, σε όσους βέβαια έχουν την διάθεση να ακούσουν.

Θυμίζουμε πως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής είχε από τις 2 Φεβρουαρίου θίξει το ζήτημα του κορωνοϊού και από τις 23 Φεβρουαρίου (4 μέρες πριν την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στην Ελλάδα) είχε προειδοποιησει για αυτά που έρχονται και πόσο ανοχύρωτη άφησαν την Πατρίδα μας οι πολιτικάντηδες.

Αυτήν την στιγμή όλη η χώρα έχει μπει σε καραντίνα και αναγκαστικά έχει αδρανοποιηθεί στην προσπάθεια που γίνεται να περιοριστεί η εξάπλωση του covid-19 στην χώρα μας. Πόσο διαφέρει όμως η κατάσταση που βιώνουμε τώρα από έναν βιολογικό πόλεμο; ΚΑΘΟΛΟΥ!

Πόσοι Έλληνες αυτήν την στιγμή μπορούν να συγκεντρωθούν, να διαδηλώσουν ή ακόμα και να πάνε στις δουλειές τους για να κινηθεί η οικονομία; Πόσοι Έλληνες μπορούν τώρα να διαμαρτυρηθούν στην Μαλακάσα και τις Σέρρες για τις νέες ορδές λαθρομεταναστών που μας φορτώνουν; Πόσοι Έλληνες μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους και να στείλουν το μήνυμα στους πολιτικάντηδες ότι είναι ανεπιθύμητοι;

Για λόγους δημόσιας Υγείας προφύλαξης και κοινωνικής ευθύνης δυστυχώς ΚΑΝΕΙΣ!

Αυτήν την ώρα -και δεν είναι υπερβολικό, αλλά είναι κατ΄ αντιστοιχία- βιώνουμε στην Πατρίδα μας έναν βιολογικό πόλεμο.

Όταν όλο αυτό το κακό περιοριστεί, πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για το ποιος φταίει που εισήλθε στην χώρα μας το βιολογικό όπλο του κορωνοϊού και ίσως στο μέλλον να αναρωτηθούμε ποιος ωφελήθηκε από όλο αυτό…

Exit mobile version