Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία στον Έβρο και τους λαθρομετανάστες – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Από τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία στον Έβρο και τους λαθρομετανάστες - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε
Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε
” Δ. Σολωμός

Πόσο επίκαιρος είναι αλήθεια, ο στίχος του Εθνικού μας ποιητή και πόσο άδικο ίσως έχουμε όσοι κατακρίνουμε τον Λαό για την αστάθειά του, για την “απιστία” του που αγγίζει ακόμη και τα όρια της προδοσίας, μη αντιλαμβανόμενοι ότι αποτελεί κυριολεκτικά ένα φτερό στον άνεμο, έρμαιο στα νύχια των όρνεων της δημαγωγίας, θύμα μεγάλο μιας καλοσχεδιασμένης απάτης με σκοπό μοναδικό να τον οδηγεί σε κόσμους ψεύτικους, σε όνειρα απατηλά, σε μονοπάτια επικίνδυνα, τα οποία πολλές φορές τον οδηγούν στην καταστροφή. Και από καταστροφές, ο Λαός μας, άφθονες… 

Έχοντας αυτές τις σκέψεις κατά νου, συλλογίζομαι ότι έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τότε που ο Λαός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βγήκε στους δρόμους ενάντια στην προδοτική, όπως την έλεγαν όλοι πλην αριστεράς, συμφωνίας των Πρεσπών και δίπλα στον Λαό πονηροί πολιτευτές της Ν.Δ., σήμερα βουλευτές και υπουργοί, οι οποίοι κουνούσαν νάιλον σημαιάκια, θυμίζοντάς μας τον στοίχο του Σαββόπουλου “Σημαία από νάιλον υψώνουμε, Σημαία πλαστική…” . Και ήταν αυτά τα νάιλον σημαιάκια δείγματα ενός μεγάλου ψεύδους, το οποίο φάνηκε ολοκάθαρα λίγους μόνον μήνες μετά όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ν.Δ. δήλωνε ότι σέβεται και θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών, η οποία σύμφωνα με αυτόν, δεν μπορεί να καταργηθεί! Και σιωπή από όλους τους “Μακεδονομάχους” με τις πλαστικές σημαίες…

ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ

Ποιος θα ξεχάσει, για να θυμηθούμε την Ιστορία, ότι αμέσως μετά την καταστροφή στην Μικρά Ασία και το στρατιωτικό Κίνημα, το οποίο ακολούθησε, ο Λαός υποδέχθηκε στην Αθήνα τον στρατό της ήττας με… χειροκροτήματα (!) μέσα σε ένα εντελώς χωρίς νου και γνώση, χωρίς κρίση και συνείδηση, πανηγύρι του τίποτε! Και αυτό τις ημέρες ακριβώς, κατά τις οποίες ξεριζωνότανε από Πατρογονικές Εστίες χιλιάδων ετών το Έθνος μας!

Δύναμη τεράστια και τυφλή, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, πότε Άγγελος και πότε διάβολος, η μάζα, ο λαός, που δέχεται τον Λυτρωτή του μετά Βαΐων και κλάδων και λέει το “Ωσαννά” και μόλις λίγες ημέρες μετά ζητάει επιτακτικά την Σταύρωσή Του.

Ο Λαός, λοιπόν, ο ίδιος λαός που προδόθηκε ένα χρόνο πριν από αυτούς που φώναζαν μαζί του στα συλλαλητήρια ότι κάθε συμβιβασμός είναι προδοσία και ότι η Μακεδονία είναι μία, τώρα στέκεται στο πλευρό των ίδιων προσώπων, τα οποία τον εξαπάτησαν και πρόδωσαν τους πόθους του, τα όνειρά του, την Πίστη του! Και δεν είναι μόνο αυτό που συνέβη πριν ένα χρόνο, είναι και αυτά που συνέβησαν λίγες ημέρες πριν σε Λέσβο και Χίο, όταν στο όνομα ενός “αντιρατσισμού” και ψευτοανθρωπισμού, οι ίδιοι που τώρα παριστάνουν τους προστάτες των συνόρων, έδιναν εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις να κτυπήσουν ανελέητα τον Λαό, που αντιδρούσε στα σχέδιά τους να μεταβάλουν τα νησιά του Αιγαίου σε αποικίες ισλαμιστών, δήθεν “προσφύγων” και στην πραγματικότητα στοιχείων ανεξέλεγκτων από κάθε γωνιά της Ασίας και της Αφρικής! Και ήταν ο Λαός γεμάτος πάθος ενάντια στις ενέργειες αυτές, με τις οποίες ένα ολόκληρο καθεστώς επιχειρούσε να του επιβάλλει διά της βίας μια κατάσταση, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή του εθνικού κράτους, σε μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ

Και ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που λίγες ημέρες μετά τον χειροκροτούσαν, που έλεγε μέσα στη Βουλή ότι πιστεύει στην “πολυπολιτισμική” κοινωνία και είναι υπερήφανος όποτε κάποιος αλλοδαπός κρατά την Ελληνική Σημαία στις παρελάσεις… Τα ίδια και χειρότερα, δηλαδή, με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχαμε τις ημέρες που πέρασαν και θα έχουμε και στο μέλλον, το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, το οποίο υπάρχει στην χώρα όχι τώρα, αλλά δεκαετίες ολόκληρες και αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται σαν “Σωτήρες”, είναι οι ίδιοι, οι οποίοι επέτρεψαν να καταστεί το πρόβλημα αυτό μία ανοικτή πληγή για την κοινωνία και την Πατρίδα μας. Αυτοί ήταν κυβέρνηση, αυτοί εξουσιάζαν τον τόπο είτε σαν Νέα Δημοκρατία, είτε σαν ΠΑΣΟΚ, είτε σαν ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι δυνατόν ο Λαός να πιστεύει ότι θα θεραπεύσουν αυτήν την επικίνδυνη και κρίσιμη παθογένεια οι ίδιοι που την δημιούργησαν;

Αυτές τις ημέρες πάντως, είναι γεγονός ότι οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με ανησυχία την προσπάθεια μαζικής εισβολής λαθρομεταναστών στα σύνορά μας στον Έβρο και επικροτούν ανεπιφύλακτα κάθε προσπάθεια για να σταματήσουν όλους αυτούς που θέλουν να μπουν παράνομα στην Πατρίδα μας. Ανησυχούν και παίρνουν θέση, θέση που μόλις πριν από λίγο καιρό θα χαρακτηριζόταν “ρατσιστική”!

Και η στάση αυτή του Λαού ισοδυναμεί με την κατάρρευση σαν πύργου χάρτινου, σαν πύργου κτισμένου επάνω στην άμμο ενός ολόκληρου ιδεολογήματος, το οποίο είχε καταστεί επίσημη κρατική γραμμή και αναφέρομαι και γράφω για το περίφημο ιδεολόγημα του “αντιρατσισμού” και της ατέλειωτης προπαγάνδας στα σχολεία μας, στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στις φυλλάδες του ψεύδους και της διαφθοράς.

Χάθηκαν σαν στάχτη που σκορπάει ο αγέρας όλα τα μεγάλα τα λόγια τα κούφια των περίφημων ινστρουχτόρων του αντιρατσισμού και μη μας πουν ότι αυτά αφορούσαν μόνον την αριστερά. Όλοι ζήσαμε τι συνέβαινε και όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία και η προπαγάνδα δεν ήταν διαφορετική, ήταν πάντοτε ίδια και όσοι μιλούσαν ενάντια στην λαθρομετανάστευση ήταν οι “κακοί ρατσιστές”.

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ: ΟΙ “ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”

Και ανάμεσα στους “κακούς ρατσιστές” οι πιο “κακοί” οι Χρυσαυγίτες. Οι Χρυσαυγίτες που έλεγαν “ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ” και τι κάνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Κλείνει τα σύνορα!

Το ερώτημα που τίθεται, όμως, είναι πόσο το πιστεύει και πόσο το μπορεί; Σίγουρα δεν το πιστεύει. Ο βίος και η πολιτεία του και η απόλυτα διεθνιστική νεοφιλελεύθερη πολιτική του τοποθέτηση είναι δεδομένη και δεν θα προέβαινε ποτέ στα όσα σήμερα συμβαίνουν εάν δεν τον ανάγκαζε η πραγματικότητα και προπαντός η μεγάλη πολιτική του ήττα, την οποία υπέστη στο Βόρειο Αιγαίο.

Πέρα από το γεγονός ότι δεν το πιστεύει είναι βέβαιον ότι και δεν θα μπορέσει να αντέξει τις διεθνείς πιέσεις, όντας πρωθυπουργός σε ένα κράτος, στο οποίο κυριαρχεί ο ξένος παράγοντας, που δεν θέλει σύνορα κλειστά και που χαϊδεύει κυριολεκτικά σε κάθε περίσταση την Τουρκία! Και για όσους έχουν αμφιβολίες για τα όσα συμβαίνουν στα σύνορά μας στον Έβρο, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν επέβαλε έστω και τυπικά κάποιες ελάχιστες κυρώσεις στην Τουρκία…

Τι έλεγαν, λοιπόν, μεταξύ άλλων οι κακοί “ρατσιστές” και ανάμεσά τους οι πιο “κακοί” από αυτούς, οι Χρυσαυγίτες; Και το έλεγαν όχι με δεκάρικους σε τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά με επίσημη πρόταση νόμου, που είχαμε καταθέσει στην Βουλή: λέγαμε να φυλάξει ο Στρατός τα σύνορα. Και τι έκανε η κυβέρνηση τώρα που ήλθαν τα δύσκολα; Ακριβώς αυτό που έλεγε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έβαλε τον Στρατό να φυλάξει τα σύνορα!

Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει: Αυτός ο Λαός, που είναι πότε Άγγελος και πότε διάβολος, πότε σωτήρας και πότε προδότης, ο μεγάλος ανεύθυνος και μεγάλος θύτης ή θύμα μπορεί άραγε να αναλογιστεί ότι μόλις ένα χρόνο πριν με αυτούς που μαζί διαδήλωνε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα στέκεται στο πλευρό τους πιστεύοντας ότι θα σταματήσουν τους λαθρομετανάστες;

Μπορεί άραγε, έχει την δύναμη να καταλάβει ότι όπως ακριβώς τον πρόδωσαν για την Μακεδονία, έτσι θα τον προδώσουν και στο θέμα των λαθρομεταναστών και θα παραδώσουν την Ελλάδα στο βρώμικο παζάρι των Εθνών, που στήνει η παγκόσμια εξουσία;

Μπορεί άραγε, έχει την δύναμη να καταλάβει ότι εάν σήμερα κρατούν τα σύνορα κλειστά είναι για λόγους μιας φτηνής πολιτικής και τίποτε άλλο; Μπορεί άραγε, έχει την δύναμη να καταλάβει ότι αυτοί που είχαν τα σύνορα ανοικτά τριάντα ολόκληρα χρόνια το πλέον πιθανόν είναι ότι θα τα ανοίξουν και πάλι;

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version