Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ατζέντα Χρυσής Αυγής και ο Χρυσοχοΐδης

Με ατζέντα Χρυσής Αυγής και ο Χρυσοχοΐδης

Την Χρυσή Αυγή όλοι την αποστρέφονται και θέλουν να την πετάξουν στο “πυρ το εξώτερον”, αλλά όλοι την διαβάζουν και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, τότε την αντιγράφουν.

Για την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στην συνοριογραμμή του Έβρου μίλησε στον Real Fm, ο υπουργός Προ – Πο, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο πρώην Πασοκτζής και νυν νεοφιλελεύθερος δήλωσε: «η Τουρκία έβαλε σε εφαρμογή μια ωμή απειλή, η οποία σήμαινε καθαρή παραβίαση των συνόρων μας. Θα αντέξουμε την απόπειρα εκβιασμού και εισβολής ό,τι και να γίνει και για όσο χρειαστεί. Δεν θα περάσουν και δεν θα τους περάσει. Το μεταναστευτικό με μαζική παράνομη είσοδο στη χώρα, τελείωσε, η μαζική απόβαση στα νησιά δεν μπορεί να επαναληφθεί».

Πολύ… Χρυσαυγίτικα μας τα λέει ο Χρυσοχοΐδης, αντιγράφοντας τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για ασύμμετρη απειλή από τους λαθρομετανάστες της Τουρκίας και αποτελεσματική  φύλαξη των συνόρων από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αναπαράγοντας την ρητορική της Χρυσής Αυγής αυτός και οι όμοιοί του δεν θα διασωθούν. Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά πως μόνο με μια ισχυρή Χρυσή Αυγή θα επανέλθει η ασφάλεια και η κοινωνική ειρήνη στην Πατρίδα μας. 

Exit mobile version