Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστευση και κοινωνικό χάος

Λαθρομετανάστευση και κοινωνικό χάος

Οι πατριδοκάπηλοι τυχοδιώκτες της ΝΔ αφού κατάφεραν με ύπουλες μεθόδους, με δίκες και με αποκλεισμούς, την μη είσοδο στη βουλή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θερίζουν θύελλες σε όλα τα μέτωπα.Είναι οι ίδιοι ψεύτες που αφού έταξαν τα πάντα σε κάθε ανυποψίαστο και μη πατριώτη κομπάζουν τώρα για την αντιμετώπιση της λαθροεισβολής από τα ανατολικά μας χερσαία σύνορα. Είναι οι ίδιοι ψεύτες που δέχονταν τις δηλώσεις Μπακογιάννη για ένταξη των λαθρομεταναστών ως εργατών γης και χειροκροτούσαν τον αδερφό της, όταν ξεδιάντροπα δήλωνε πως είναι περήφανος για την πολυπολιτισμική Ελλάδα που έρχεται.

Φυσικά ως Έλληνες Εθνικιστές σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να αποτύχει η κυβέρνηση στην αποτροπή της μαζικής λαθροεισβολής στον Έβρο και τα νησιά μας, όμως γνωρίζουμε πως η πρόθεση της απέχει παρασάγγας από την άσκηση μιας σοβαρής αντιμεταναστευτικής πολιτικής και δεν είναι τίποτα περισσότερο από επικοινωνιακό θέατρο για τα αυτιά των ψηφοφόρων της. Είναι οι προτάσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που προσπαθούν άγαρμπα πλέον να υλοποιήσουν όταν όμως η κατάσταση έφτασε να παίρνει διαστάσεις μαζικής εισβολής και παραβίασης των εθνικών συνόρων.

Από την άλλη διάφοροι πατριδέμποροι και τηλεπερσόνες που μπήκαν στη βουλή με την ψήφο αφελών, με πιθανά προβλήματα αλωπεκίασης έχουν αντιγράψει πλήρως τις θέσεις που το Κίνημα μας εκφράζει εδώ και δεκαετίες προσπαθώντας να πλανέψουν εκ νέου τους μελλοντικούς τους ψηφοφόρους για ίδιο όφελος.

Στην παρούσα κρίση όμως την πρωτοκαθεδρία στις προδοτικές δηλώσεις και στον διχασμό έχουν και πάλι οι παρανοϊκοί και διεστραμμένοι εγκέφαλοι της αριστερής δημοσιογραφίας και πολιτικής. Το πάντα άθλιο και προδοτικό ΚΚΕ, λειτουργεί ως 5η φάλαγγα χαρακτηρίζοντας απάνθρωπο τον αγώνα που δίνουν οι δυνάμεις ασφαλείας και ο στρατός ξεχνώντας τους δολοφόνους, ιδεολογικούς πάτρωνες τους που εξολόθρευσαν εκατομμύρια αντιφρονούντων στο αρχιπέλαγος των γκουλάγκ. Από την άλλη μεριά το βγαλμένο από τα κομμουνιστικά σπλάχνα μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, επιδίδεται σε έναν κατ’ επάγγελμα ανθρωπισμό, αλλάζοντας όμως τη θέση του περί των ανοιχτών συνόρων, που αποτελεί τη βάση της διεθνιστικής αντίληψης της νεοαριστεράς.

Μέσα σε κρίση ιδεολογικής ταυτότητας συμπλέει, έστω και δειλά, με την πολιτική της υπεράσπισης των συνόρων από τους χαρακτηριζόμενους πάντα ως πρόσφυγες, αντιλαμβανόμενο πως διαφορετικά θα έχει ως αντίκτυπο την μετακίνηση ψηφοφόρων του προς τα δεξιά, οι οποίο ποτέ δεν ήταν αριστερών πεποιθήσεων, αλλά συγκυριακά και για ιδιοτελείς σκοπούς στήριξαν εκλογικά το νεοαριστερό απόκομμα.

Ενώ λοιπόν ο υβριδικός πόλεμος των τούρκων συνεχίζεται, σχεδιασμένος στην παραμικρή του λεπτομέρεια για την δημιουργία τετελεσμένων ή ακόμα χειρότερα μιας πολεμικής σύρραξης, η νεοαριστερή προπαγάνδα στηρίζει τις τουρκικές πρακτικές βομβαρδίζοντας τους Έλληνες με εμετικού τύπου άρθρα που απευθύνονται στο συναίσθημα. Κανένα συναίσθημα δεν μπορεί να υπάρξει απέναντι στο σκοτεινό μέλλον που απεργάζονται αριστεροί και δεξιοί για το μέλλον των παιδιών μας και την ύπαρξη της φυλής μας.

Μέσα στο κλίμα αυτό κοινωνικού χάους που πλησιάζει στεκόμαστε δίπλα στους εθνοφύλακες και τον Ελληνικό Στρατό και χαιρετίζουμε τη συμβολή των αγροτών και των κατοίκων που συμβάλουν με περιπολίες, δεμένοι με δεσμούς αίματος με τη γη τους, που ως ακρίτες υπερασπίζονται τα σύνορα μας, αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης όπως αιώνες έπρατταν απέναντι στο σκοτάδι της ισλαμικής ανατολής.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version