Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόσχημα ο κορωνοϊός για επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης;

Πρόσχημα ο κορωνοϊός για επιβολή μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης;

Εδώ και μέρες έχουμε επισημάνει πως η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού και η ιδιαίτερα η εισβολή της επιδημίας στην Πατρίδα μας προσομοιάζει με βιολογικό πόλεμο. Πέρα όμως από τις επιπτώσεις στην δημόσια υγεία, τα κρούσματα και τους θανάτους και τον τεράστιο αντίκτυπο στην εθνική οικονομία, ίσως να εξυφαίνεται ένα σκοτεινό σχέδιο για επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Gordon Brown, στον Guardian όπου ζητά διεθνή συστράτευση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς η εθνικιστική περιχαράκωση απειλεί τον πλανήτη!

Γράφει χαρακτηριστικά: “…Από την κορύφωση αυτής της διεθνούς συνεργασίας το 2009 οι εθνικιστές κερδίζουν διαρκώς έδαφος χτίζοντας τείχη, κλείνοντας σύνορα, λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα κατά των μεταναστών και επιβάλλοντας δασμούς. Κι ο προστατευτικός εθνικισμός, όπως ξεκίνησε στην αρχή, εξελίχθηκε σε μια επιθετική μονομερή πρακτική του τύπου “εμείς εναντίον των άλλων“.

Πιστεύω ότι είναι ακόμη εφικτή μια συντονισμένη, παγκόσμια, κρατική αντίδραση. Κάθε χώρα πρέπει να δεσμευτεί ότι θα απομακρύνει τους περιορισμούς στις τροφοδοτικές αλυσίδες, ότι θα είναι έτοιμη να χαλαρώσει τους δασμούς, να ανοίξει την κάνουλα των πιστώσεων… Και σ’ όποιες χώρες δεν είναι εφικτό αυτό, να ζητείται από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα να παρεμβαίνουν, όπως το 2009.

Αλλά καμιά ατομική πρωτοβουλία δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια συλλογική διακήρυξη ότι οι κυβερνήσεις ανά την υφήλιοι θα κάνουν συνεργαζόμενες ό,τι είναι αναγκαίο… Ίσως να μην είμαστε σε θέση να επαναλάβουμε την υπόσχεση που έδωσε ο Ρούζβελτ την εποχή του New Deal ότι δεν υπάρχει τίποτε να φοβόμαστε από τον ίδιο τον φόβο, αλλά η εμπιστοσύνη στο μέλλον μπορεί να ανακτηθεί μόνον με τολμηρές διεθνείς δράσεις, που οικοδομούν εμπιστοσύνη σήμερα”.

Αυτό είναι το όραμα και το εξελισσόμενο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των φερεφώνων της. Κατάργηση των συνόρων, διάλυση των εθνών – κρατών, παγκόσμια διακυβέρνηση. Όσα ύπουλα σχέδια και να επιχειρούν, δεν θα τους περάσει!

Exit mobile version