Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπάρχει βιολογικός πόλεμος;

Η ανθεκτικότητα του ιού δείχνει ότι δεν είναι ιός φυσικός, αλλά προϊόν τεχνητής μετάλλαξης σε εργαστήριο

Η πανδημία την οποία κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποτελεί πλέον πέρα από λόγο δημιουργίας ενός κλίματος φόβου και πανικού, στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και αντικείμενο αλληλοσυγκρουόμενων απόψεων και διαμάχης μεταξύ Επιστημόνων και πολιτικών αναλυτών.

Άλλοι, οι επίσημοι φορείς, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία επιδημία “φυσιολογική”, αλλά υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για βιολογικό πόλεμο. Ο βιολογικός πόλεμος δεν είναι κάτι το οποίο ανήκει στην φαντασία των συνωμοσιολόγων, αλλά ένα απόλυτα βεβαιωμένο γεγονός και μάλιστα μέχρι την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως και την λήξη της περιόδου του ψυχρού πολέμου, έντονη ήταν η δραστηριότητα και στα δύο στρατόπεδα για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.

Γνωστός άλλωστε είναι και ο όρος “ΑΡΒΧ” πόλεμος, τον οποίο χρησιμοποιούσε ο Ελληνικός Στρατός και ο οποίος αφορούσε τον τομέα και του βιολογικού πολέμου. Από την αρχαιότητα ακόμη υπήρχαν γεγονότα και μέθοδοι, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν βιολογικός πόλεμος. Μεγάλη ανάπτυξη υπήρξε των όπλων αυτών στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ στον Β’ με μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των αντιμαχομένων δεν χρησιμοποιήθηκαν ούτε χημικά, ούτε βιολογικά όπλα.

Πριν λίγα χρόνια, ένας από τους λόγους για τους οποίους έγινε ο πόλεμος του Κόλπου ήταν και το ψέμα ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν κατείχε βιολογικά όπλα. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια γίνονται ασκήσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις πολλών χωρών βιολογικού πολέμου. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές και αυτό μας ενδιαφέρει, η Τουρκία έχει βιολογικά όπλα!

Ας έλθουμε τώρα στην πρόσφατη επιδημία, τον κορωνοϊό. Όταν εμφανίστηκε κατά πρώτον ο γνωστός αμερικανός σχολιαστής Ντέιβιντ Ντιουκ έγραψε ότι τα σιωνιστικά ΜΜΕ των ΗΠΑ καλλιεργούν πανικό για να πλήξουν την υποψηφιότητα για την προεδρία του Τραμπ.

Ο ίδιος ο Τραμπ, ο οποίος στην συνέχεια έλαβε αυστηρά μέτρα, σε πρώτο χρόνο είπε ότι οι δημοσιεύσεις γύρω από τον κορωνοϊό αποτελούν “fake news”. Αξιωματούχοι της Κίνας από την πλευρά τους κατήγγειλαν τις ΗΠΑ ότι ο κορωνοϊός είναι μία βιολογική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον τους! Σύμφωνα πάντα με έγκυρους επιστήμονες από ολόκληρο τον κόσμο η ανθεκτικότητα του ιού δείχνει ότι δεν είναι ιός φυσικός, αλλά προϊόν τεχνητής μετάλλαξης σε εργαστήριο…

Τι θα φέρει όλη αυτή η αναστάτωση, ο πανικός και ο φόβος σε παγκόσμιο επίπεδο; Κανείς δεν ξέρει ακόμη. Ο αριθμός των θανάτων σίγουρα είναι θα είναι εξωφρενικά μικρότερος αναλογικά από τους θανάτους που έφεραν πανδημίες του ιστορικού παρελθόντος όπως η χολέρα και η πανούκλα.

Αντίθετα, θα υπάρξει μία σχεδόν ολοκληρωτική αναδιάταξη της οικονομίας και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, για τον βιολογικό πόλεμο, εάν είναι βιολογικός πόλεμος. Το σίγουρο είναι ότι από την αναδιάταξη αυτή θα πληγεί καίρια οικονομικά Κίνα και οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Άσκηση του Ρωσσικού στρατού για βιολογικό πόλεμο λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού… Τυχαίο;

Ρωσσία, Νοέμβριος 2019: “Περισσότεροι από 3.000 στρατιώτες της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης πραγματοποίησαν γυμνάσια στην περιοχή του Βόλγκαγκραντ ασκούμενοι στην διεξαγωγή επιχειρήσεων υπό συνθήκες Ατομικού-Ραδιολογικού Βιολογικού Χημικού Πολέμου.”

Exit mobile version