Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντί να κλείσει τις ΜΚΟ ο Μητσοτάκης, κλείνει τις Εκκλησίες

Αντί να κλείσει τις ΜΚΟ ο Μητσοτάκης, κλείνει τις Εκκλησίες

Σύμφωνη με το κλείσιμο των Ναών και η Lady Bildenberg Κεραμέως – Η απόφαση ελήφθη κατόπιν προτάσεως ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που αποφάσισε ο Μητσοτάκης δεν το είχε κάνει ούτε ο Σουλτάνος επί τουρκοκρατίας! Στην μακραίωνη μάλιστα Ιστορία του Λαού μας, σε καιρούς επιδημιών, η Εκκλησία ήταν ο πρωταγωνιστής της παρηγορίας του Λαού από την απειλή του θανάτου. Σήμερα, στην εποχή αυτουνού του χυδαία υλιστικού νεοφιλελευθερισμού και εν ονόματι μιας αμφίβολης σκοπιμότητας, κλείνουν τις Εκκλησίες!!! Και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σοβαρή αντίδραση από την πλειοψηφία των Ιεραρχών.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο ίδιος ο Μητσοτάκης: «Με απόφαση της κυβέρνησης αναστέλλονται οι λειτουργίες σε όλους τους χώρους θρησκευτικής λατρείας.»

Σε δήλωσή της από την πλευρά της, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διευκρίνισε ότι αναστέλλεται η τέλεση κάθε είδους λειτουργίας και ιεροπραξίας.

Την απόφασή της μάλιστα αυτή η κυβέρνηση την πήρε μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ…  Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε αυτά που του ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την απόφαση να μην τελούνται λειτουργίες στις εκκλησίες και σε όλους τους τόπους θρησκευτικής λατρείας στην Ελλάδα εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Μεταξύ άλλων ο Α. Χαρίτσης δήλωσε: «Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα».

Exit mobile version