Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άξιος συνεχιστής του Ενβέρ Χότζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άξιος συνεχιστής του Ενβέρ Χότζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ισχυροί του κόσμου τούτου, οι «κυβερνήτες», οι «μορφωμένοι», οι «ειδικοί», ισχυρίζονται ότι η Τεχνική θα θριαμβεύσει επί της Πίστεως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι προσπαθούν να βρουν λύσεις στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις, παραβλέποντας ότι ο άνθρωπος δεν τα γνωρίζει όλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι λησμονούν την πνευματική διάσταση των πραγμάτων, θεωρώντας ότι ο δυτικός ορθολογισμός έχει απαντήσεις σε όλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι θεωρούν ότι η «θεοποιημένη» επιστήμη μπορεί να αποτελέσει τον οδοδείκτη για την πορεία της Ανθρωπότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι αισθάνονται «Δημιουργοί», λησμονώντας ότι αποτελούν δημιουργήματα του Θεού και οι δυνατότητές τους είναι πεπερασμένες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ορισμένοι διακηρύττουν ότι ο άνθρωπος δύναται να πορευτεί μόνος του, ως άτομο, αποκομμένος απ’ το Σώμα της Εκκλησίας, χωρίς να συμμετέχει στη λειτουργική ζωή αυτής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας φιλελεύθερος (Κυριάκος Μητσοτάκης) ακολουθεί τα βήματα ενός μαρξιστή (Ενβέρ Χότζα) απαγορεύοντας την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τελικώς θα ηττηθούν εκείνοι οι οποίοι προσωρινώς φαίνονται πανίσχυροι επειδή κρατούν στα χέρια τους την υλική δύναμη.

Σε αυτή την Πνευματική-υπέρ Πίστεως και Πατρίδος-Μάχη, οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουν «παρών» ακολουθώντας την αίνεση: «Ευλογήσω τον Κύριον εν παντί καιρώ»!

Η «μικρά ζύμη», οι υγιείς δυνάμεις που ακόμα ενυπάρχουν στον Λαό μας, δεν θα στηρίξουν το ιδιότυπο αυτό Μνημόνιο που η Κυβέρνηση της ΝΔ θέσπισε επί πνευματικών και λατρευτικών ζητημάτων.

Οι ψυχές των Ελλήνων θα βιώσουν κι αυτή τη χρονιά τη Σαρακοστή και τη Λαμπρή όπως επιτάσσει το Δόγμα και οι Κανόνες της Εκκλησίας μας!

Χριστόφορος Τσάγκας

Exit mobile version