Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσημα το Ιράν απευθύνει κατηγορίες για βιολογικό πόλεμο

Επίσημα το Ιράν απευθύνει κατηγορίες για βιολογικό πόλεμο

Ο αριθμός των κρουσμάτων στο Ιράν πλησιάζει τις 20.000 την ίδια στιγμή που στα διπλανά κράτη είναι μικρότερος ακόμη και των 1.000! Ασφαλώς και δεν είναι αυτό λογικό. Ήδη, κυβερνητικοί εκπρόσωποι της Τεχεράνης μιλάνε επίσημα για βιολογικό πόλεμο. Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορία:

“TEHRAN – Ο επικεφαλής του δικαστικού συστήματος του Ιράν, Εμπραχίμ Ράις, επεσήμανε την ανάγκη να αυξηθεί η ισχύς της χώρας στη βιολογική άμυνα. “Η ενίσχυση της βιολογικής δύναμης είναι αναγκαία δεδομένης της σημερινής κατάστασης”, δήλωσε τη Δευτέρα σε συνάντηση με ανώτερους αξιωματούχους του δικαστικού σώματος μετά το κτύπημα του COVID-19, το οποίο είναι πιθανό να είναι μια μορφή βιολογικού πολέμου και ίσως δεν είναι τυχαίο ότι επλήγησαν Ιράν και Κίνα.

Ο Αρχηγός της Ισλαμικής Επανάστασης Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις να δημιουργήσουν μια ειδική βάση για την αντιμετώπιση βιολογικών επιθέσεων . “Αυτό το μέτρο θα μπορούσε να είναι και κάποια μορφή βιολογικής αμυντικής άσκησης, η οποία θα προστεθεί στην εθνική δύναμη και δύναμη της χώρας», δήλωσε ο ηγέτης. Εν τω μεταξύ, ο ιρανικός στρατός έχει ξεκινήσει ασκήσεις βιολογικής άμυνας για να αυξήσει την ετοιμότητα και να ενισχύσει τις προσπάθειες για περιορισμό της νόσου.”

Δημόσια παρέμβαση έγινε και από τον πρώην πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος με πρόσφατη επιστολή του προς τα Ηνωμένα Έθνη, ισχυρίζεται ότι ο νέος κοροναϊός είναι βιολογικός πόλεμος και ότι το COVID-19 δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “το COVID-19 είναι ένα νέο όπλο για την επιβολή και την διατήρηση του πολιτικού και οικονομικού πλεονεκτήματος στην παγκόσμια σκηνή». Επιπλέον, δήλωσε ότι ο κοροναϊός “παρήχθη σε εργαστήρια” από τα “στρατιωτικά αποθέματα βιολογικού πολέμου που ανήκουν σε παγκόσμιες ηγεμονικές δυνάμεις”, δηλώνοντας ότι η ασθένεια μπορεί να είναι πιο καταστροφική από τα πυρηνικά και τα χημικά όπλα.

Διαβάστε επίσης: Υπάρχει βιολογικός πόλεμος;

Exit mobile version