Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα “πατριωτικά” παπαγαλάκια της Ν.Δ. και η βρώμικη προπαγάνδα περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα “πατριωτικά” παπαγαλάκια της Ν.Δ. και η βρώμικη προπαγάνδα περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι ενάντια στο εθνικιστικό κίνημα προεκλογικά και συνεχίζουν να το παίζουν. Έλεγαν και συνεχίζουν να λένε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε πολύ δύσκολη θέση μετά την απόφαση, του “μεσσία” Μητσοτάκη, που τον υμνολογούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, να κλείσει τις Εκκλησίες και αυτό σε απόλυτη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τάχθηκαν ανεπιφύλακτα στο πλευρό της Ν.Δ. και οι μάσκες τους έπεσαν, όπως πέφτουν σιγά-σιγά και οι μάσκες του ενός μετά του άλλου, από όλους τους αυτοαποκαλούμενους “υπερκομματικούς πατριώτες”, οι οποίοι δεν λένε λέξη κατά του Μητσοτάκη για τα όσα κάνει και αποφασίζει.

Και βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζουν χέρι-χέρι. Το ίδιο έγινε και το καλοκαίρι του 2015, όταν ο Λαφαζάνης και η ομάδα του έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα μπορούσε να περάσει το μνημόνιο χωρίς τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας… 

Όμως, αυτοί έχουν το θράσος και ακόμα μεγαλύτερο θράσος οι μισθοφόροι τους “ακροδεξιοί” να μιλούν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι δήθεν συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό την ίδια στιγμή, που αυτοί, συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αποκλείεται να δούμε στους επόμενους μήνες όταν θα έχει καταρρεύσει η εθνική οικονομία όπως όλα δείχνουν, μία συνεργασία απόλυτη της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Exit mobile version