Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βίος και πολιτεία Κυριάκου Βελόπουλου: Μια μύγα σε μία φιάλη “ΙΟΛΗ” και μία πληρωμένη διαφήμιση

Βίος και πολιτεία Κυριάκου Βελόπουλου: Μια μύγα σε μία φιάλη “ΙΟΛΗ” και μία πληρωμένη διαφήμιση

Την δεκαετία του ‘90 ο τότε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Ημαθίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΤV Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζαρκάδας κατήγγειλε ότι ο Βελόπουλος ιδιοποιήθηκε παράνομα ποσό 1.440.000 δραχμών από τις διαφημίσεις που έμπαιναν στο κανάλι.

Κατά τη διαδικασία της δίκης αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ είχε συμφωνήσει ότι το 60% των διαφημίσεων θα το δίνει στον ιδιοκτήτη του και το 40% θα το κρατάει αυτός, εισέπραξε 2.400.000 δραχμές και δεν απέδωσε τις 1.440.000 δραχμές. Ο Βελόπουλος καταδικάστηκε για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ακροατής πήγε στον Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος, στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας- κολοσσό “ΙΟΛΗ” και γυρίζοντας πίσω η εταιρία απέστειλε διαφήμιση στο TV Θεσσαλονίκη…

Αυτός είναι ο “εθνοσωτήρας”, που ψήφισαν κάποιοι “πατριώτες”, που τώρα το έχουν μετανιώσει πικρά. Βεβαίως, για την επιλογή τους αυτή τους βοήθησε με όλες της τις δυνάμεις η Νέα Δημοκρατία, που προτιμούσε σε όλες τις περιπτώσεις τον Βελόπουλο που είναι ένα χρήσιμο δεκανίκι του Μητσοτάκη.

Exit mobile version