Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπογδάνος το τερμάτισε: “Πολέμαρχος” ο Μητσοτάκης!

Ο Μπογδάνος το τερμάτισε: “Πολέμαρχος” ο Μητσοτάκης!

Πολέμαρχος και… εθνάρχης μαζί, γιατί “ενώνει τους Έλληνες”!!!

Άρθρο στον φιλοκυβερνητικό “Ελεύθερο Τύπο” έγραψε ο ποιητής/βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο οποίο περιγράφει πως ο Μητσοτάκης “εν μια νυκτί έφερνε τούμπα όλο το status quo του μεταναστευτικού, το έκανε διότι είχε προηγηθεί σκληρή και επίπονη προετοιμασία στην αναδιοργάνωση και ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας στα σύνορα, χερσαία και θαλάσσια.”

Μήπως έχουμε χάσει κάποιο επεισόδιο; Άρχισαν οι… απελάσεις και δεν το μάθαμε; Έκλεισαν τα “κέντρα φιλοξενίας”; Τίποτε από όλα αυτά. Απλά ο Μπογδάνος προσπαθεί να ηρωοποιήσει τον πρωθυπουργό για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο, μια απόφαση την οποία ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να πάρει μετά το βατερλό της κυβέρνησης στα νησιά μας!

Δεν έγινε ξαφνικά… Ορμπάν ο Μητσοτάκης, ούτε έγινε… Χρυσή Αυγή η ΝΔ! Άλλωστε νωπές είναι ακόμη οι δηλώσεις του ιδίου περί θαυμασμού της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και υπέρ των ανοιχτών συνόρων.

Εκεί όμως που το… τερμάτισε ο ποιητής/βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι στο εξής σημείο:

“Κάποιοι ψήφισαν Κυριάκο ως διαχειριστή και τώρα αντικρίζουν έναν war-time leader. Κι όλοι τον βλέπουν να εκπληρώνει υπό απροσδόκητες συνθήκες κι από νωρίς μία του ακόμα υπόσχεση, ίσως την πιο βασική: Υπό την ηγεσία του ενώνει τους Έλληνες.”

Πολέμαρχος και… εθνάρχης μαζί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!! Ο Θεός να μας κόβει χρόνια και να τα δίνει στον… war-time leader για να μας σώζει από τις απειλές όλου του κόσμου!!!

constantinosbogdanos@bogdanosk

Κάποιοι ψήφισαν Κυριάκο ως διαχειριστή και τώρα αντικρίζουν έναν war-time leader. Κι όλοι τον βλέπουν να εκπληρώνει υπό απροσδόκητες συνθήκες κι από νωρίς άλλη μία του υπόσχεση, ίσως την πιο βασική: Υπό την ηγεσία του ενώνει τους Έλληνες.

War-time leader https://meaculpa.gr/konstantinos-bogdanos/44107-war-time-leader.html#.XnD5f6v_R90.twitter 

War-time leader

Του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Η διπλή κρίση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η πατρίδα είναι από κάθε άποψη πρωτόγνωρη. Η γενιά της μεταπολίτευσης, τουλάχιστον, δεν έχει ξαναζήσει τέτοια πράγματα. Από…

meaculpa.gr

299 people are talking about this
Exit mobile version