Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Έξυπνος” ο κορωνοϊός σύμφωνα με κορυφαίους ιατρούς! Ένα ακόμη δείγμα ότι κάτι σκοτεινό συμβαίνει…

“Έξυπνος” ο κορωνοϊός σύμφωνα με κορυφαίους ιατρούς! Ένα ακόμη δείγμα ότι κάτι σκοτεινό συμβαίνει…

Σύμφωνα με πλήθος επιστημονικών ανακοινώσεων, ο κορωνοϊός, δεν είναι ένας φυσιολογικός ιός, του οποίου η συμπεριφορά μπορεί να προβλεφθεί. Έχει σαφέστατα διαφορετική εξέλιξη από όλους τους μέχρι σήμερα γνωστούς ιούς.

Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, εκτός από ανίκητος, ο “έξυπνος” -όπως έχει χαρακτηριστεί- κορωνοϊός έχει βρει τον τρόπο να παραμένει και απρόβλεπτος. Η δράση του έχει αφήσει άφωνους τους επιστήμονες και διαλυμένα τα συστήματα υγείας των χωρών που επισκέφθηκε.

Τι είναι αυτό, όμως, που τον έχει καταστήσει τόσο επικίνδυνο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι απειλητικός για έναν υγιή ανθρώπινο οργανισμό; Η επιδημία έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, λένε οι ειδικοί, αλλά και πολλά “θολά” σημεία. “Όσο περισσότερο προσπαθούμε να καταλάβουμε πως συμπεριφέρεται ο ιός, τόσο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κάτι μας έχει ξεφύγει”, επισημαίνουν.

Αυτό που έχει “ξεφύγει”, στην επιστημονική κοινότητα και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουν και ακόμη και εάν το υποψιάζονται δεν τολμούν να το πουν, είναι ότι ο ιός αυτός μπορεί να είναι ανθρώπινο δημιούργημα και όχι μία φυσική μετάλλαξη.

Και το σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιείται αυτή η πανδημία όπως την κήρυξε ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, για να εξυπηρετηθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Το βέβαιο είναι ότι μετά την πανδημία, κάποιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και κάποιοι θα έχουν καταστραφεί….

Exit mobile version