Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ακροδεξιοί πατριώτες”: #menoumekouli

“Ακροδεξιοί πατριώτες”: #menoumekouli

ΥΜΝΟΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: ΚΑΙ… ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Τα όσα ακούμε, βλέπουμε και διαβάζουμε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε φυλλάδες για τον “ηγέτη” αντι-κορωνοϊό Μητσοτάκη, δεν έχουν αρχή και τέλος… Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν “ακροδεξιοί” πολέμησαν με τόσο φανατισμό την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι για πόσα…

Όλοι αυτοί που σήμερα υμνολογούν την Νέα Δημοκρατία, μία κυβέρνηση εθνομηδενιστική, που μας την παρουσιάζουν σαν την κυβέρνηση εκείνη που θα σταματήσει τους λαθρομετανάστες, ενώ είναι γνωστή και η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η πολιτική της Ν.Δ. για δεκαετίες στο ζήτημα, είναι οι ίδιοι που έκαναν κριτική στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την πολεμούσαν με λύσσα και ο σκοπός τους δεν ήταν άλλος από το να οδηγήσουν πολλούς καλούς Έλληνες, με ψέματα, στην Νέα Δημοκρατία.

“Μένουνε Κούλη”, λοιπόν, οι “ακροδεξιοί” πασών των αποχρώσεων. Κανένας δεν κάνει αντιπολίτευση και το κλίμα των ημερών μας θυμίζει λόγω και της εθνικής επετείου που έρχεται το γνωστό δημοτικό τραγούδι “Οι κλέφτες προσκυνήσανε και γίνανε ραγιάδες κι ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει”… Ε, λοιπόν, όλοι προσκύνησαν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προσκυνά!

Και θα δείτε ότι στο χρόνο θα δικαιωθεί γιατί αυτή τη στιγμή καταστρέφεται η Ελλάδα και δυστυχώς δεν το βλέπει ο Λαός, έχοντας αφ’ ενός μεν καταληφθεί από φόβο και αφ’ ετέρου από έναν ποταμό προπαγάνδας από όλα τα ΜΜΕ.

Υ.Γ.: Έφτασαν στο σημείο κάποιοι να παρομοιάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σαν νέο Γεώργιο Παπαδόπουλο! Καλά δεν έχουν ακούσει την δήλωση του Κυριάκου, την οποία είχε πει στην Βουλή, ότι σε ηλικία έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος, του καθεστώτος της 21ης Απριλίου;

Exit mobile version