Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση

Χρυσή Αυγή: Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση

Όλοι σιωπούν… Η μόνη φωνή Αντίστασης στην Ελλάδα!

Στην αρχή είχαμε τα γεγονότα στο Αιγαίο και μία συντριπτική ήττα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία τον υποχρέωσε να αλλάξει πολιτική και να λάβει τα μέτρα που έλαβε στον Έβρο, αναγκαζόμενος στην πράξη να εφαρμόσει, όσο ήταν δυνατόν να τα εφαρμόσει, τα μέτρα που είχε προτείνει στην προηγούμενη Βουλή η Χρυσή Αυγή.

Στην πραγματικότητα βεβαίως, μέτρα στον Έβρο υπάρχουν μόνον στις Καστανιές και όχι σε ολόκληρο τον Έβρο και αυτό σε καμία περίπτωση το γεγονός δεν αποτελεί κριτική στο Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας, που κάνουν το καθήκον τους, όσο τους επιτρέπεται…

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με την γνωστή επιδημία, η οποία κτύπησε ολόκληρο τον κόσμο και την οποία εκμεταλλεύτηκε στυγνά το κυβερνητικό επιτελείο και οι μισθοφόροι τους τα ΜΜΕ για να πουν ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι έργο δικό τους είναι που έχουμε λίγους νεκρούς (ευτυχώς) από τον κορωνοϊό.

Το μόνο που δεν έκαναν τα καταχρεωμένα κανάλια, που γλύφουν την κυβέρνηση και οι φυλλάδες της συμφοράς, είναι να εμφανίσουν τον Κούλη σαν μάγο θεραπευτή, που απαλλάσσει τους ασθενείς από τον ιό.

Επιπλέον, η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Καλλιέργησε σε ύψιστο βαθμό φόβο και πανικό και ο φόβος και ο πανικός δημιουργεί την πλήρη υποταγή στην εξουσία…

Ούτε λέξη βεβαίως από τους… “ακομμάτιστους πατριώτες” εναντίον του Μητσοτάκη για τα όσα γίνονται, ούτε ακόμη και για το κλείσιμο των Εκκλησιών και αυτό μάλιστα την στιγμή που παριστάνουν τους ευσεβείς και τους φανατικούς Ορθόδοξους!

Η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση, που υπάρχει στην χώρα και καταγγέλλει την νεοφιλελεύθερη χούντα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό Ν.Δ., “ακροδεξιοί” μισθοφόροι και ΣΥΡΙΖΑ πολέμησαν και πολεμούν με κάθε βρώμικο μέσο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version