Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν και από τον Έβρο

Λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν και από τον Έβρο

Μεγάλο ψέμα τα δημοσιεύματα περί απελάσεων 

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες συνεχίζουν να μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας και θα γίνουν χιλιάδες όταν κοπάσει ο φόβος της επιδημίας. Δυστυχώς μπαίνουν και από τον Έβρο! Όχι βεβαίως από τις Καστανιές όπου είναι ο Στρατός και η Αστυνομία, αλλά από άλλα σημεία.

Πρέπει να μπαίνουν εκατοντάδες και αυτό αποδεικνύεται από ένα ακόμη γεγονός ότι ομάδα περίπου 50 λαθρομεταναστών κατάφερε να περάσει από σημείο των συνόρων και εντοπίστηκαν πάνω στην Εγνατία και παράλληλα με την σιδηροδρομική γραμμή Αλεξανδρούπολης – Ξάνθης. Αρκετές δεκάδες ακόμα κατάφεραν να περάσουν στο ύψος των Φερρών και από άλλα σημεία του Έβρου.

Όσοι κατορθώνουν να περάσουν από την Θράκη μέσω της Εγνατίας καταλήγουν στην Θεσσαλονίκη, όπου συνολικά 17 λαθρομετανάστες συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη. Οι μετανάστες στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, στην κατοχή ενός εξ αυτών, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Όπως ανακοινώθηκε, σε βάρος των συλληφθέντων θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Αυτή η περίφημη “απέλαση”, που διαφημίζουν τα ΜΜΕ είναι ένα μεγάλο ψέμα. Δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ και απλά “διαφημίζεται” χωρίς να έχει κανένα πραγματικό αντίκρισμα!

Exit mobile version