Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμμαχία Τουρκίας – Ουκρανίας κατά Ρωσίας

Συμμαχία Τουρκίας - Ουκρανίας κατά Ρωσίας

Μία ακόμη απάντηση στα παραμύθια των αμερικανόδουλων “αναλυτών”, που μας λένε ότι υπάρχει σχεδόν καθεστώς πολέμου μεταξύ Τουρκίας – ΗΠΑ και συμμαχία με την Ρωσία η συνεχιζόμενη συνεργασία σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας.

Πρόσφατα η πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας παρέλαβε ΜΕΑ (Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος), που την αγόρασε από την Τουρκία και  τα αεροσκάφη τους κατά την πρώτη τους πτήση, έστειλαν μήνυμα στη Ρωσία. Για την κάλυψη των αναγκών της πολεμικής αεροπορίας της Ουκρανίας υπογράφτηκε η περσινή συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και Ουκρανία για την προμήθεια 6 Μπαϊρακτάρ ΤΒ2, τριών επίγειων σταθμών ελέγχου και του σχετικού εξοπλισμού.

Μετά από διάφορες δοκιμές και εκπαίδευσης η Ουκρανία άρχισε την πρώτη της πτήση με την ΜΕΑ. Η ουκρανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε τη σχετική είδηση δίνοντας ένα μήνυμα προς τη Ρωσία. Δημοσίευσαν βίντεο από την καταστροφή στην Συρία από ένα ΤΒ2, του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος Pantsir-S1, την ώρα που ακουγόταν η φράση “Δεν σε φοβόμαστε Ρωσία”.

Exit mobile version