Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πρόσφυγες” ήταν οι εμπρηστές του One Happy Family – Έχουν σχέση με κάποια ΜΚΟ;

“Πρόσφυγες” ήταν οι εμπρηστές του One Happy Family - Έχουν σχέση με κάποια ΜΚΟ;

Όταν έγινε ο εμπρησμός στην «ημερήσια δομή ψυχαγωγίας και άτυπης εκπαίδευσης προσφύγων και μεταναστών», της οργάνωσης «One Happy family», στην περιοχή Καρά Τεπέ της Λέσβου, στις 7 Μαρτίου, αμέσως καθεστωτικοί κι αριστεροί ενοχοποίησαν και στοχοποίησαν τους πατριώτες της Λέσβου, αλλά και Ευρωπαίους εθνικιστές δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκείνες τις μέρες στο νησί!

Τελικά, η υπόθεση του εμπρησμού εξιχνιάστηκε και οι δράστες δεν ήταν πατριώτες και εθνικιστές, ούτε Έλληνες ούτε Ευρωπαίοι, αλλά «προσφυγάκια»!

Όπως έδειξαν, λοιπόν, οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων, δράστες είναι τρία «προσφυγάκια» που είναι ή που δηλώνουν Παλαιστίνιοι. Ο ένας εξ’ αυτών είναι κάτοικος Μυτιλήνης, ενώ οι άλλοι δύο είναι κάτοικοι Αθηνών, που πήγαν επί τούτου στην Μυτιλήνη. Προφανώς, ο προβοκατόρικος εμπρησμός έγινε για να δυσφημιστεί ο αγώνας των κατοίκων της Λέσβου, αλλά και να τρομοκρατηθούν από την στοχοποίηση που ακολούθησε οι πατριώτες και να «λουφάξουν»!

Κι όπως ήταν αναμενόμενο από μας που ξέρουμε το βρώμικο ρόλο τους, ΟΛΑ τα ΜΜΕ –«εθνικόφρονα» κι αριστερά- κρύβουν επιμελώς την είδηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version