Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κορωνοϊοχούντα Μητσοτάκη! 150 ευρώ χαράτσι σε όσους δεν έχουν υπεύθυνη δήλωση κυκλοφορίας…

Κορωνοϊοχούντα Μητσοτάκη! 150 ευρώ χαράτσι σε όσους δεν έχουν υπεύθυνη δήλωση κυκλοφορίας...

Με λόγια του Ρούσβελτ, με δακρύβρεχτα λόγια και Σεφερλήδικα λογοπαίγνια (πάνδημη απάντηση στην πανδημία…) ο νεοφιλελεύθερος Κυριάκος Μητσοτάκης επέβαλε από αύριο 6ην πρωινή καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αιτία και αφορμή φυσικά είναι η εξάπλωση της βιολογικής επίθεσης με το στέλεχος του κορωνοϊού, μια επιδημία από την οποία η Πατρίδα μας θα μπορούσε είχε προστατευτεί, αν είχαν ληφθεί εγκαίρως τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας που είχε προτείνει η Χρυσή Αυγή τέσσερις μέρες πριν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα.

Φυσικά η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη έδρασε κατόπιν καταστροφής και τώρα παίρνει μέτρα χούντας για να γλυτώσει τα χειρότερα. Το πρόστιμο των 150 ευρώ αναμένεται να γεμίσει τα κρατικά ταμεία από όλους τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα και θα έχουν βγει για να αγοράσουν τα αναγκαία.

Άραγε θα επιβληθεί πρόστιμο στις ορδές των λαθρομεταναστών και τους προστάτες τους που συνεχίζουν και αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι στις γειτονιές μας; Γιατί το διάγγελμα του Κυριάκου δεν έγινε στα φαρσί και δεν θα το έχουν καταλάβει…

Διαβάστε επίσης: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; Σχέδιο “Win-Win” από τους μάνατζερς-επικοινωνιολόγους του Μητσοτάκη για την επιδημία

Exit mobile version