Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προπαντός … “Ψυχραιμία”! Το δόγμα του Ραγιαδισμού – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Προπαντός … “Ψυχραιμία”! Το δόγμα του Ραγιαδισμού - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα…» Ίων Δραγούμης

«Θἄρθη πρῶτα ἕνα ψευτορωμαίϊκο· νὰ μὴ τὸ πιστέψετε· θὰ φύγῃ πίσω» ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

Τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας τους τελευταίους μήνες με την αποδοχή ως τετελεσμένου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μίας συμφωνίας την οποία αποκαλούσαν προδοτική, τα όσα συμβαίνουν με την τουρκική επιθετικότητα κατά της Ελλάδος και με τους λαθρομετανάστες, δείχνουν πολύ καθαρά ότι είχε πολύ σοβαρούς λόγους ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να μείνει στις 7 Ιουλίου του 2019, έξω από την Βουλή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Και ήταν ακριβώς 7 Ιουλίου του 2012, επτά χρόνια πριν την ημέρα των εκλογών του 2019, όταν έλαβα τον λόγο για πρώτη φορά στην Βουλή, καταγγέλλοντας την Νέα Δημοκρατία για την πολιτική της και μη δίδοντας σε αυτήν ψήφο εμπιστοσύνης στην ειδική επί του θέματος συζήτηση και ψηφοφορία. Και τελείωσα τότε την ομιλία μου με λόγια επίκαιρα και σήμερα, καταγγέλλοντας την ξενοκρατία, μία ξενοκρατία που είχε πάρει την μορφή ενός εθνικού εξευτελισμού με τα Μνημόνια και την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Βουλή των Ελλήνων, 7 Ιουλίου 2012 και Ανδρέας Κάλβος 

Τελείωσα μάλιστα την ομιλία μου με τα παρακάτω λόγια: “Ήταν τον Ιούλιο του 1825, όταν μετά από μια εμφύλια διαμάχη -αιώνια κατάρα του έθνους μας ο διχασμός- η επαναστατημένη Ελλάδα προσέφυγε στο έλεος της Αγγλίας υπογράφοντας ένα σύμφωνο κατ’ ουσίαν υποταγής. Εναντίον αυτής της προστασίας και κάθε άλλης προστασίας, ενάντια σε κάθε μνημόνιο του καιρού εκείνου, στάθηκε με πάθος ο εθνικός αγωνιστής και μέγας ποιητής Ανδρέας Κάλβος.

Ο χρόνος τον δικαίωσε αφού το καθεστώς της ξενοκρατίας και των μνημονίων αποτελούν μέχρι σήμερα τον εφιάλτη του έθνους μας. Ενάντια, λοιπόν, στην αγγλική προστασία έγραψε τότε το 1825 το στίχο: «Καλύτερα, καλύτερα διασκορπισμένοι Έλληνες να τρέχωσι τον κόσμον με εξαπλωμένην χείρα ψωμοζητούντες, παρά προστάτας να ’χωμεν».

Τα λόγια αυτά είναι πράγματι επίκαιρα στις ημέρες μας και κάθε Έλληνας θα πρέπει να αισθάνθηκε ντροπή με το τηλεοπτικό υλικό που είδε κάθε ελληνική οικογένεια στην κατοικία της και το οποίο έδειχνε ένα τουρκικό πλοίο να καταδιώκει ένα Ελληνικό μέσα στα ίδια τα χωρικά μας ύδατα!

Και δήλωσε στο κανάλι MEGA ο επίτιμος αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντώνης Αντωνιάδης σχολιάζοντας το βίντεο ντοκουμέντο όπου τούρκικη ακταιωρός χτυπά σκάφος του λιμενικού στην Κω μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα: «Είναι εξευτελιστικό να σε καταδιώκει ένα τούρκικο σκάφος μέσα στα χωρικά σου ύδατα. Δεν γίνεται να σε κυνηγούν στα χωρικά σου ύδατα και εσύ να φεύγεις σαν κυνηγημένος. Αυτός είναι ευτελισμός».

Δυστυχώς, η ενέργεια αυτή εκ μέρους του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού, το οποίο προκύπτει ότι ενήργησε βάσει εντολών, καλύφθηκε πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μία κυβέρνηση που υμνολογούν οι “πατριώτες” μισθοφόροι των ΜΜΕ, οι οποίοι ταυτόχρονα παριστάνουν και τους… “τουρκοφάγους”!

Προπαντός “ψυχραιμία”…

Για όποιον έχει αμφιβολίες για την πολιτική των υποχωρήσεων, όχι μόνο για να είμαστε δίκαιοι από την κυβέρνηση της Ν.Δ., αλλά από το σύνολο του πολιτικού κατεστημένου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε τα εξής: «Η Τουρκία για μία ακόμη φορά παραβιάζει με τρόπο προκλητικό και επικίνδυνο τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Ο στόχος της είναι φανερός: Να προκαλέσει επεισόδιο στο Αιγαίο. Η ψυχραιμία των στελεχών του Λιμενικού Σώματος δεν επέτρεψε να πετύχουν τα τουρκικά σχέδια. Για μία ακόμη φορά η Τουρκία εκτίθεται στα μάτια της Διεθνούς Κοινότητας. Όσο κι αν ενοχλείται η Τουρκία, το Λιμενικό Σώμα συνεχίζει να προστατεύει τα θαλάσσια σύνορά μας».

Προπαντός “ψυχραιμία”, λοιπόν! Ακόμη και εάν αυτή η “ψυχραιμία” σημαίνει να υποχωρείς ατάκτως όπως το είδε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός στις τηλεοπτικές του οθόνες, σε μία πρόκληση μέσα στην ίδια την Πατρίδα σου γιατί Πατρίδα είναι τα χωρικά μας ύδατα! 

Και όσο γι’ αυτούς, που δέχονται να παίρνουν εντολές με τις οποίες παραβιάζουν τον όρκο τους, δυστυχώς μόνο λύπη μπορεί να μας προκληθεί και θλίψη για το κατάντημα ενός γενναίου Έθνους, που κατάντησε μία αγέλη “ψύχραιμων” δημοσίων υπαλλήλων.

Όμως, μη σας προκαλεί εντύπωση αυτό, αφού είμαστε το μόνο κράτος, που μέσα στο ίδιο Σύνταγμά του προβλέπεται η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας για “σπουδαίο εθνικό συμφέρον”, όπως αναφέρει συγκεκριμένα το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, το οποίο στην σχετική συζήτηση, στην Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος, κατήγγειλα και ζήτησα την κατάργησή του, λέγοντας τα εξής:

“Ερχόμαστε στο άρθρο 28, που αφορά τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση η οποία είναι εν ισχύ με το αγγλικό δίκαιο. «Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των Βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον». Ποιο μπορεί να είναι το σπουδαίο εθνικό συμφέρον που επιτρέπει την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας; Είναι Σύνταγμα ελευθέρου κράτους αυτό ή προτεκτοράτου; Άρθρο απαράδεκτο, το οποίο μια Ελλάδα λαϊκή και εθνικιστική θα καταργήσει.”

Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα;»

Θα εορτάσουν, μας λένε, τα διακόσια χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το πνεύμα της οποίας έχουν προδώσει, αυτοί που μας εξουσιάζουν, όντας υπηρέτες της ξενοκρατίας και παραμένοντας “ψύχραιμοι” απέναντι σε κάθε πρόκληση ενάντια στην εθνική μας κυριαρχία, την οποία άλλωστε έχουν με τα μνημόνια (όλοι τους!) εκχωρήσει!

Και για να δούμε πόσο πολύ έχουν προδώσει το πνεύμα του 1821, ας διαβάσουμε το παρακάτω άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων, ενός Συντάγματος γεννημένου μέσα από την φλόγα του Εθνικού Αγώνα στα 1823, με πρωταγωνιστές τότε, όχι “εθνοπατέρες” υπηρέτες της πλουτοκρατίας των Ολιγαρχών, αλλά πολέμαρχους και Αγωνιστές:

“Άρθρο 43(“μγ΄”) τού Συντάγματος τού Άστρους (1823): “Εἶναι ἀπολύτως ἀπηγορευμένον εἰς τὸ Βουλευτικὸν καὶ ᾿Εκτελεστικὸν νὰ συγκατατεθῶσιν εἰς ὁποιανδήποτε συνθήκην σκοπὸν ἔχουσαν τὴν κατάργησιν τῆς πολιτικῆς τοῦ ἔθνους ὑπάρξεως καὶ ἀνεξαρτησίας. Εὰν δὲ αναφανῇ  ὸτι τὸ ᾿Εκτελεστικὸν σῶμα περιεπλέχθη εἰς τοιαύτας παρανόμους συνθήκας, τὸ Βουλευτικὸν σῶμα χρεωστεὶ νὰ κατηγορήσῃ τὸν Πρόεδρον, καὶ μετὰ τὸν ἔλεγχον αυτοῦ νὰ τὸν κηρύξῃ πρὸς τὸ ἔθνος ἔκπτωτον τοῦ ἀξιώματός του καὶ νὰ τὸν διευθύνῃ εἰς τὸ γενικὸν κριτήριον τῆς Ἑλλάδος, ὡς ὑπεύθυνον ἐσχάτης προδοσίας.

Ένοχοι εσχάτης προδοσίας, λοιπόν, σύμφωνα με το πνεύμα του 1821 αυτοί που κυβερνούν την Πατρίδα μας και δεν αναφέρομαι μόνο στην σημερινή κυβέρνηση. Και μέσα από το αίμα των γενναίων γεννήθηκε μια Ελλάδα, δυστυχώς μέχρι σήμερα ψεύτικη και λέει μέσα από χρόνια περασμένα ο Στρατηγός Μακρυγιάννης σε αυτούς που εξουσιάζουν το “ψευτορωμαίικο”:

Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά οπού θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο-να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη. Αυτά λείπουν απ᾿ όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Τις πρόσοδες της πατρίδας τις κλέβομεν… ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν… Οι δανεισταί μας ζητούν τα χρήματά τους, λεπτό δεν τους δίνομεν από αυτά -κάνουν επέβασιν εις τα πράματά μας… Πήραν την ματοκυλισμένη μας γης, την αγόρασαν από να γρόσι το στρέμμα

Και απευθύνει το εξής ερώτημα σε αυτούς που κυβερνούσαν τότε την Ελλάδα, το οποίο ισχύει και για αυτούς που σήμερα την κυβερνούν:

“Σας ερωτώ, εσάς τους Εκλαμπρότατους και μεγαλόγνωσους πολιτικούς της Ελλάδας αρχή και τέλος. Αν ήρθατε από καλοσύνη σας να μας φωτίσετε, να μας λευτερώσετε, διατί να χυθούν αυτά τα αίματα οπού χύθηκαν και η πατρίδα να είναι εις την κατάστασιν οπού είναι ως την σήμερον, και να γένη αυτήνη η δυστυχία γενικώς εις τους τιμίους ανθρώπους; Και να θέλουν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ρούσοι, οι Αουστριακοί ή άλλο κράτος να μας κυβερνήσουν με το μέσον το δικόν σας;”

Το 2021 συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από την ημέρα εκείνη, όπου “όλη Δόξα, όλη Χάρη” ξημέρωσε μια Άγια Ημέρα και ξεκίνησε ο Αγώνας για Εθνική Ελευθερία, ένας Αγώνας που και σήμερα συνεχίζεται γιατί οι ξένοι πατούνε και εξουσιάζουν την Γη μας! Και Εθνική ελευθερία πραγματική δεν έχουμε…

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version