Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι θα μετρήσουν κέρδη μετά την λήξη του βιολογικού πολέμου;

Ποιοι θα μετρήσουν κέρδη μετά την λήξη του βιολογικού πολέμου;

Πολλοί είναι αυτοί που χάνουν από αυτήν την άνευ προηγουμένου βιολογική επίθεση στον πλανήτη με το στέλεχος του Covid-19 ή αλλιώς γνωστό ως νέο κορωνοϊό. Από αυτήν την πρωτοφανή υγειονομική κρίση οι ατομικές και συλλογικές ελευθερίες μονομιάς περιορίστηκαν, οικονομίες καταστράφηκαν, νοικοκυριά βούλιαξαν και κυρίως ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στον βωμό της “πανδημίας”.

Επειδή όμως το νόμισμα έχει πάντα δυο πλευρές, την ίδια ώρα υπάρχουν κάποιοι που τρίβουν τα χέρια τους και είναι απόλυτα κερδισμένοι από αυτόν τον όλεθρο. Και φυσικά δεν φοβούνται να νοσήσουν, αφού μπορεί να έχουν κάνει ήδη το εμβόλιο…

Κερδισμένοι λοιπόν από αυτόν βιολογικό πόλεμο του Covid-19 βγαίνουν αρχικά όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες, πλατφόρμες, online e-shop, πάροχοι και εταιρείες προγραμμάτων, υπολογιστών και ηλεκτρονικών ειδών, αφού όλοι μένουν σπίτι. H Microsoft του Bill Gates γνωρίζετε με τι ασχολείται;

Στην συνέχεια πολλαπλά κερδισμένοι (κάτι ακούστηκε για αύξηση 700% παγκοσμίως στην κατανάλωση) είναι τα μεγάλα καρτέλ και συνεταιρισμοί των Σούπερ μάρκετ που εκμεταλλεύονται τον τρόμο του όχλου που ψωνίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Τέλος, τελευταίοι και σούπερ κερδισμένοι βγαίνουν όλες οι πολυεθνικές φαρμακευτικές (βλέπε Novartis…) με τα σκευάσματα και τα παραϊατρικά υλικά που ξεπουλάνε με αισχροκέρδεια. Μάσκες, αντισηπτικά, βιταμίνες, ντεπόν είναι σαν χρυσός και φανταστείτε τι θα γίνει με την θεραπεία κατά του κορωνοϊού και με το εμβόλιο… ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ!

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο… φιλάνθρωπος Bill Gates και το ίδρυμα του έχει κάνει στροφή στις ιατρικές έρευνες και έχει ήδη προαναγγείλει πως η πανδημία του κορωνοϊού είναι η ασθένεια του αιώνα, ζητώντας τις ανάλογες ενέργειες από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις.

Και οι φτωχοί θα γίνουν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι!

Διαβάστε επίσης: H AΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ: Προϊόν εργαστηριακού πειράματος η πανδημία

Exit mobile version