Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ημέρες κρίσης, Χρυσή Αυγή, ψευδοπροφήτες και “πατριώτες” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Ημέρες κρίσης, Χρυσή Αυγή, ψευδοπροφήτες και “πατριώτες” - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Γιατί βολεύει όλους τους “καθώς πρέπει” να μην είναι Χρυσαυγίτες; 

Η φονική επιδημία, που κτύπησε αμείλικτα την Ιταλία, απειλεί την Ελλάδα και επεκτείνεται όλο και περισσότερο, μοιραίο ήταν και να φέρει την εμφάνιση διαφόρων ειδών ψευδοπροφητών και απατεώνων, οι οποίοι ακμάζουν σε περιόδους, κατά τις οποίες ο φόβος του θανάτου κυριαρχεί και απλώνεται ο πανικός.

Έτσι και στην Ελλάδα άλλοι κερδοσκοπούν, πουλώντας μάσκες και αμφιβόλου αποτελέσματος μέσα προστατευτικά για την επιδημία, άλλοι πουλάνε θάνατο, σκορπώντας τον πανικό και κερδίζοντας από αυτόν και άλλοι παριστάνουν τους μάγους θεραπευτές, όπως ο “εθνοπατέρας” Βελόπουλος. Ο οποίος Βελόπουλος, μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγε ότι με μία αλοιφή, η οποία περιέχει δηλητήριο οχιάς και βότανα από την Αυστραλία, δεν έχει κανείς να φοβάται τίποτε από τον κορωνοϊό.

Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι όλοι αυτοί, αλλά η αποβλάκωση ενός ολόκληρου λαού, που τους πιστεύει! Γιατί πριν από 20, 30 χρόνια όλους αυτούς θα τους παίρνανε με τις ντομάτες, τα νεράντζια για την ακρίβεια, όπως παίρνανε με τις ντομάτες τον Βασίλη Λεβέντη, που μετά τον έβαλαν στην Βουλή! Τώρα σειρά είχε ο Βελόπουλος …

Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα εμφανίστηκε δημοσκόπηση, που δίνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ποσοστό 3% με το οποίο εισέρχεται στην Βουλή και είναι το γεγονός αυτό ένα πολιτικά πρωτοφανές γεγονός για την ελληνική πραγματικότητα γιατί όλα τα κόμματα, που απέτυχαν σε εκλογές, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Θυμηθείτε το ΔΗΚΚΙ του Τσοβόλα, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, την Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, πρώην υπουργού της Ν.Δ., που αμέσως μετά την αποτυχία τους χάθηκαν. Δεν χάθηκε όμως και δεν θα χαθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ό,τι και να κάνουν! Μάλιστα, τελευταία, με αφορμή το θέμα των λαθρομεταναστών, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, του Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: AYΓΗ: “Θα ξαναδούμε φοβάμαι σκηνές Άγιου Παντελεήμονα και τη Χρυσή Αυγή να σηκώνει κεφάλι, όπως έγινε στα νησιά” τόνισε ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Νάσος Ηλιόπουλος

Οι “ακομμάτιστοι πατριώτες” δεν λένε λέξη κατά του Μητσοτάκη

Βεβαίως, δεν ξεχνάμε την προεκλογική περίοδο και τον βρώμικο ρόλο που έπαιξε συγκεκριμένη φυλλάδα, που παριστάνει την “αντισυστημική” και την “πατριωτική”, που πολέμησε με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η οποία σήμερα υμνολογεί και λιβανίζει τον Μητσοτάκη από το πρωί ως το βράδυ. Να ποιοι μας πολέμησαν και γιατί μας πολέμησαν.

Και κοντά σε αυτούς και οι περίφημοι “ακομμάτιστοι πατριώτες”, που και αυτοί προεκλογικά μας πολεμούσαν και που τώρα μετά τις εκλογές κάνουν συγκεντρώσεις, στις οποίες όμως δεν λένε λέξη κατά του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αποκλεισμός επί παραδείγματι, κάθε Χρυσαυγίτη και Χρυσαυγίτισας από το facebook, δεν αφορά τους “ακομμάτιστους πατριώτες”, οι οποίοι ελεύθερα κάνουν την προπαγάνδα τους και βρίζουν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο facebook. Βολεύει, λοιπόν, να μην είναι κανείς Χρυσαυγίτης, αφού και τον “πατριώτη” μπορεί να παριστάνει ή και τον “Εθνικιστή” ακόμη, χωρίς αποκλεισμούς και διώξεις, χωρίς αντισυγκεντρώσεις, χωρίς συλλήψεις.

Δυστυχώς, στην προεκλογική περίοδο, αυτοί οι μισθοφόροι του συστήματος, παρέσυραν πολλούς καλούς Έλληνες κάνοντας προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί απ’ αυτούς να μη πάνε να ψηφίσουν και ως γνωστόν, η αποχή ευνοεί το πρώτο κόμμα, που ήταν η ΝΔ.

Τα πράγματα όμως δραματικά αλλάζουν, αφού η Νέα Δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο με τους λαθρομετανάστες και η οικονομική κρίση που έρχεται, η οποία θα είναι σοβαρή, θα αποκαλύψει την σκληρή αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη πολιτική της. Τότε, οι κάθε είδους “ακομμάτιστοι πατριώτες”, οι οποίοι υπηρετούν την εξουσία, θα έχουν χάσει κάθε έξωθεν μαρτυρία και δεν θα μπορούν να κάνουν τον βρώμικο πόλεμο, που έκαναν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον οποίον και συνεχίζουν.

Οι καιροί που έρχονται θα είναι δύσκολοι και στους δύσκολους καιρούς αντέχουν μόνο οι Ιδεολόγοι και όχι οι πολιτικοί τυχοδιώκτες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version