Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κηδείες στο… διαδίκτυο (!) στον καιρό του κορωνοϊού

Το τι μηχανεύονται κάποιοι προκειμένου να ‘κονομήσουν φράγκα εκμεταλλευόμενοι τον πανικό, που έχει σπείρει πρώτη απ’ όλους η κυβέρνηση, δεν μπορεί να φτάσει η φαντασία του μέσου ανθρώπου. Όσο για το εάν σπέρνει πανικό η κυβέρνηση μόνο και μόνο να δει κανείς τον Κυριάκο Μητσοτάκη με γουρλωμένα μάτια όταν λέει τα διαγγέλματά του φτάνει…

Η παρακάτω είδηση λοιπόν, αφιερώνεται στο εμπορικό δαιμόνιο των γραικύλων και δείχνει πράγματι πόσο πολυμήχανος, αλλά δυστυχώς μόνο για το κέρδος, είναι ο λαός μας:

Κηδείες… μέσω skype κάνει γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη: Την τεχνολογία που προσφέρει το διαδίκτυο αξιοποιεί ένα γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πούνε το «τελευταίο αντίο» στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Την τεχνολογία που προσφέρει το διαδίκτυο αξιοποιεί ένα γραφείο τελετών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πούνε το «τελευταίο αντίο» στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Καθώς οι κηδείες πλέον γίνονται σε στενό οικογενειακό κύκλο, φίλοι και άλλα αγαπημένα πρόσωπα του ανθρώπου που «φεύγει» από τη ζωή, έχουν τη δυνατότητα μέσω skype να «βρεθούν» στην τελετή μέσω του κινητού ή του υπολογιστή τους.”

Exit mobile version