Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο προσδιορισμός του κυριότερου εχθρού

Ο προσδιορισμός του κυριότερου εχθρού

Μια κοινωνία και ένας λαός είναι σε ετοιμότητα όταν έχουν συνείδηση των ιστορικών και πολιτιστικών τους πηγών, όταν μπορούν να συσπειρωθούν γύρω από μια εθνική Ηγεσία που αποτελεί τον καταλύτη της θέλησης του πεπρωμένου και όταν έχουν το θάρρος να προσδιορίσουν τον εχθρό τους.

Καμιά από αυτές τις συνθήκες δεν πληροί τόσο η νεοφιλελεύθερη καταναλωτική κοινωνία όσο και η ουτοπική και κατ’ επάγγελμα ανθρωπιστική νεοαριστερά. Αμφότερες αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις διαλύουν τις μνήμες, σβήνουν τη μεγαλοπρέπεια, δεν θέλουν να έχουν εχθρούς και το χειρότερο πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μην έχουν.

Ως το μοναδικό Λαϊκό και γνήσια Εθνικιστικό Κίνημα τολμούμε δεκαετίες τώρα να προσδιορίσουμε τον κυριότερο εχθρό, που αν και αλλάζει προσωπεία παραμένει ο ίδιος διαχρονικά.

Εχθρός μας λοιπόν είναι μια μισαλλόδοξη και ανθελληνική αριστερά, μια δράκα πανεπιστημιακών μαρξιστοειδών που υπογράφουν διάφορα κείμενα και που το χειρότερο από όλα είναι πως κάποιοι αφελείς δίνουν σημασία σε αυτά.

Εχθρός μας είναι το πολιτικό σύστημα, ελεγχόμενο από μια ελίτ του πλούτου που καθορίζει τις όποιες κινήσεις του, δίνοντας την ψευδαίσθηση στον λαό της λαϊκής κυριαρχίας μέσω μιας διεστραμμένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Εχθρός μας είναι μια άθλια δημοσιογραφία κατευθυνόμενη από στενά κομματικά συμφέροντα που δηλητηριάζει καθημερινά τους Έλληνες.

Εχθρός μας είναι αριστερά και δεξιά μορφώματα που κυβέρνησαν και κατέστρεψαν το δημόσιο σύστημα υγείας, ανίκανα να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Εχθρός μας είναι οι ίδιοι αυτοί που διέλυσαν την παιδεία δίνοντας στην κοινωνία απόφοιτους χωρίς γνώση και κριτική σκέψη.

Εχθρός μας είναι τα διάφορα ψευτοπατριωτικά αναχώματα, που ξεφυτρώνουν σαν δηλητηριώδη μανιτάρια, με μοναδικό στόχο να διασπάσουν τον πατριωτικό χώρο για τα στενά ιδιοτελή και αρχηγικά τους συμφέροντα.

Εχθρός μας είναι οι επιδοτούμενοι, δήθεν κατατρεγμένοι, ισλαμιστές που αφήνουν τις πατρίδες τους αντί να μείνουν και να αγωνιστούν, μεταθέτοντας την ευθύνη της αποτυχίας τους στις συνειδήσεις των Ελλήνων τις οποίες βιάζουν καθημερινά οι κρατούντες μέσω της επιβαλλόμενης πολιτικής ορθότητας και της αδυναμίας τους να ασκήσουν εθνική αντιμεταναστευτική πολιτική.

Εχθρός μας είναι ο ατομικισμός ως καταστροφέας του νοήματος κατά το ότι ευνοεί την αναρχική διόγκωση των υποκειμενικοτήτων σε βάρος των συλλογικώς βιούμενων αξιών, των μόνο ικανών να θέσουν την κοινωνία σε ετοιμότητα.

Μέσα στις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζει ο Λαός μας με την λαθροσειβολή από τα ανατολικά και σε συνδυασμό με έναν θανατηφόρο ιό που εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μίγμα, τα πολιτικά σκουπίδια που διαφεντεύουν τις τύχες μας έχουν μόνο έναν εχθρό, τον Εθνικισμό.

Αδυνατούν συνειδητά να προσδιορίσουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Εμείς τολμούμε να προσδιορίσουμε τον κυριότερο εχθρό που δεν είναι άλλος από μια διεθνή συμμορία πλουτοκρατών, σε συνεργασία με την νεομαρξιστική πανδημία, υπεύθυνοι για όλα τα δεινά. Κρύβεται ύπουλα, όπως κάνει πάντα ο αιώνιος εχθρός της ανθρωπότητας, κινώντας τα νήματα, διαφθείροντας συνειδήσεις και παίζοντας στα ζάρια τις τύχες των εθνών.

Το εν Ελλάδι παράρτημά του, το πολιτικό και μιντιακό σύστημα, προσπαθεί να διαλύσει τον πολιτισμό, τις αξίες και την θέληση για αγώνα των Ελλήνων, αυτών που άναψαν το πρώτο φως στα ελληνικά νησιά και αντιστάθηκαν στη βαρβαρότητα. Αυτόν προσδιορίζουμε ως τον κυριότερο εχθρό μας και αυτόν θα έχουμε πάντα στόχο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version