Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Τράγκας: “Η παγκοσμιοποίηση κατέρρευσε”

Παγκόσμια αστυνομοκρατία. Επαληθεύεται το σενάριο του ιδρύματος Ροκφέλερ. Επαληθεύεται και ο Μπιλ Γκέιτς που το 2015 είχε προβλέψει σε σενάριο την πανδημία. Ένα δις άνθρωποι σε 50 χώρες βρίσκονται σε συνθήκες καραντίνας. Δαιμονοποιούνται οι κινέζοι που τρώνε νυχτερίδες, όπως παλιά οι τρελοί μουσουλμάνοι που ζώνονταν – που φορούσαν γιλέκα με βόμβες.

Η παγκοσμιοποίηση καταρρέει. Η ενωμένη Ευρώπη αποσυντίθεται. Η Κινέζικη οικονομία αποσυνδέεται από τη δυτική.  H Morgan Stanley προβλέπει βαθύτατη ύφεση φέτος για τη χώρα μας. Άγνωστος ο αριθμός κρουσμάτων και νεκρών στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, σταματούν από όλες οι επιβατικές πτήσεις από τη Βρετανία αλλά και την Τουρκία, όπως προβλέπεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε μέχρι τις 15 Απριλίου. Σε Αναστολή όλων των δρομολογίων εξωτερικού από 26 Μαρτίου προχωρά η Aegean μέχρι και τις 30 Απριλίου…

Θα ήθελα να απευθυνθώ στον κο πρωθυπουργό και να τον παρακαλέσω να βελτιώσει τη χροιά της φωνής και τη γλώσσα του σώματος, ορισμένων συνεργατών του, που επιχειρούν να μετατρέψουν την εθνική προσπάθεια σε κομματική ή προσωπική πολιτική προβολή … Τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας δεν έχουν μάσκες, γάντια και αναλώσιμα υλικά.

Στο επόμενο διάστημα θα φανεί ότι δεν υπάρχει ούτε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ούτε ευρωπαϊκή συνοχή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΣΤΟ TRIKLOPODIA.GR

Exit mobile version