Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει τον…εαυτό του! «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης»…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει τον...εαυτό του! «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης»...

Η Ελλάδα είναι μία χώρα ευλογημένη και με την βοήθεια του Θεού δεν υπάρχουν πολλά θύματα στην Πατρίδα μας από την επιδημία του κορωνοϊού. Οι επιστημονικές θεωρίες, οι οποίες κυκλοφορούν αυτό το διάστημα είναι πολλές. Μία από αυτές υποστηρίζει ότι έχει μεγάλη σημασία η γεωγραφική θέση και το κλίμα της χώρας.

Στην Ιταλία, το Βόρειο τμήμα της χώρας έχει χιλιάδες νεκρούς, ενώ το νότιο πολύ λίγους και η Σικελία, η οποία έχει πληθυσμό όσο η μισή Ελλάδα μόνο 2 ηλικιωμένα άτομα απεβίωσαν μέχρι χθες! Και ως γνωστόν και το Μιλάνο και η Σικελία έχουν την ίδια κυβέρνηση και επί πλέον, η Βόρειος Ιταλία έχει πολύ καλύτερο και περισσότερο οργανωμένο σύστημα υγείας. Είναι λοιπόν, δείγμα μακάβριας προπαγάνδας το να προσπαθούν κάποιοι να πιστώσουν το ευτυχές γεγονός ότι έχουμε μέχρι τώρα λίγους νεκρούς στην “σοφή πολιτική τους καθοδήγηση” και στα μέτρα που πήρανε, μέτρα τα οποία πήραν στις 15 Μαρτίου, όταν ο κορωνοϊός είχε απλωθεί σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο!

Όπως αναφέρουν τα σημερινά δημοσιεύματα-υμνολόγια για την κυβέρνηση, η Ελλάδα σώθηκε χάρις στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση διαχειρίστηκε μια διπλή κρίση τον τελευταίο μήνα, το μεταναστευτικό και την πανδημία του κορωνοϊού – Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Μητσοτάκης τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν είναι πλέον το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Δεν είναι μια ειδική εξαίρεση. Έχουμε πλέον στη διάθεσή μας τα ευρωπαϊκά εργαλεία που έχουν και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Όσο για το μεταναστευτικό λόγω της επιδημίας μειώθηκαν προσωρινά οι εισβολείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σταμάτησαν και το βέβαιο είναι ότι όταν περάσει ο φόβος της επιδημίας, θα έχουμε κύματα χιλιάδων λαθρομεταναστών και στα νησιά και σε πολλά σημεία του Έβρου, για να μη μιλήσουμε για τα σύνορά μας στην Ήπειρο, όπου οι Αλβανοί εγκαθιστούν με τις ευλογίες της Μέρκελ, σχεδόν εκατό χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, που σίγουρα θα θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα για να περάσουν μετά στην Ευρώπη. Και στα σύνορά μας στην Ήπειρο υπάρχουν ελάχιστες στρατιωτικές δυνάμεις…

Όσο για την επιδημία, αυτή θα περάσει και ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού και όχι του Μητσοτάκη με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα, αλλά με το πέρασμά της θα αφήσει την Ελλάδα κατεστραμμένη και τότε πολύ δύσκολα ο Μητσοτάκης, όσο και εάν τον λιβανίζουν τα χανουμάκια των ΜΜΕ, θα μπορεί να παρουσιάζεται σαν “μεσσίας”.

Exit mobile version