Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ραγιάδες ΄μείς δεν είμαστε

Ραγιαδες ΄μείς δεν είμαστε

Αποδίδουμε το δίκαιο έπαινο στους προγόνους μας της Επαναστάσεως του 1821, σ’ αυτούς που πότισαν με το αίμα τους και με το δάκρυ της ψυχής τους την Λευτεριά της Ιερής μας γης, της ευλογημένης μας Πατρίδος. Σ’ αυτούς που πήραν τα όπλα και επαναστάτησαν ενάντια στον ζυγό του Οθωμανού δυνάστη.

Εμείς δεν παύουμε να βροντοφωνάζουμε πρός όλους ότι είμαστε υπερήφανοι που γεννηθήκαμε ΈΛΛΗΝΕΣ και είμαστε απόγονοι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Γεώργιου Καραϊσκάκη και του Νικηταρά “του Τουρκοφάγου”. 

Γεννηθήκαμε σε μια Ελλάδα πουλημένη που ο ραγιαδισμός και η Τουρκοκρατία δεν έχουν τελειώσει, αλλά εμείς γεννηθήκαμε ΈΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΌΔΟΞΟΙ σε μια αγιασμένη ΓΗ, σε μια πατρίδα που κάθε σπιθαμή της είναι ποτισμένη με το αίμα μυριάδων μαρτύρων της πίστης μας στην ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Είμαστε ευλογημένοι και υπερήφανοι που γεννηθήκαμε σε μια χώρα Μαρτύρων και Ηρώων και κουβαλάμε στους ώμους μας την πολύτιμη μα και βαριά κληρονομιά που διέσωσαν με τον αγώνα τους και μετέφεραν με την θυσία τους οι Αγωνιστές μας.
Ειναι τιμή μας και καμάρι μας που είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και μας έχει δοθεί από την Ιστορία το χρέος να συνεχίσουμε με πίστη αλλά και σκληρό αγώνα την αέναη πορεία του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για να προστατέψουμε το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ακόμα και με την ζωή μας. Οι μπολσεβίκοι και οι ραγιάδες του σήμερα προσπαθούν να σβήσουν τις παραδόσεις και την ιστορία μας, αλλά κανείς εχθρός και καμιά ξενόδουλη κυβέρνηση δεν μπορεί να ξεριζώσει από την ψυχή μας τον ΕΡΩΤΑ που μας οδηγεί πρός το αιώνιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ φως.

Κανείς τους δεν μπορεί να σταματήσει τον ΕΛΛΗΝΑ και την λιονταρίσια ορμή του ούτε και οι ανθέλληνες πολιτικοί των προοδευτικών δυνάμεων που αποκαλούν την σημαία μας πανί… Ο καιρός πλησιάζει που ο Ελληνικός λαός θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και μια νέα ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα ελευθερώσει τον λαό μας από τα δεσμά των παγκόσμιων τοκογλύφων.

Δεν θα επιτρέψουμε να σηκωθούν μιναρέδες και η μισητή ημισέληνος στην Πατρίδα μας, δεν πρόκειται ποτέ να κυριαρχήσει το Ισλάμ στην ΕΛΛΑΔΑ, τα όνειρά τους θα τα διαλύσουμε, έρχεται η ώρα που θα λάμψει ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Είμαστε και θα παραμείνουμε πιστοί στον αγώνα μας, γιατί έχουμε ιδεολογία, ακμαίο ηθικό και είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε για πάντα πιστοί στην σημαία μας μέχρι της τελικής νίκης. 

Είμαστε και θα παραμείνουμε για πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ γιατί εμείς δεν είμαστε ραγιάδες. Δόξα και Τιμή στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ Αγωνιστές του 1821.

“Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,  πάρα σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή”

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821 – ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Για τον Πυρήνα Πατρών
Μπιτσικόλης Σταύρος

Exit mobile version