Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πτήσεις τουρκικών F-16 και πάνω από τον Έβρο!

Πτήσεις τουρκικών F-16 και πάνω από τον Έβρο!

Να μην παριστάνουν τους … “τουρκοφάγους” τα κομματόσκυλα της Ν.Δ., που ήταν πάντα υπέρ της ελληνοτουρκικής “φιλίας”

Φυσικά και δεν θα σεβόντουσαν την 25η Μαρτίου οι Τούρκοι. Επειδή τελευταία κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις, οι τελευταίοι που μπορούν να μιλούν είναι τα κομματόσκυλα των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου τόσο της φιλελεύθερης δεξιάς, όσο και της αριστεράς, γιατί για δεκαετίες ολόκληρες αποκοιμίζουν έναν ολόκληρο λαό με το μεγάλο ψέμα της ελληνοτουρκικής “φιλίας”.

Μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων πάνω από Αιγαίο και πρώτη φορά και  Έβρο είχαμε ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Από το πρωί έχει σημειωθεί σειρά υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών, παρά τη συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για σεβασμό των θρησκευτικών εορτών.

Τουρκικό F-16 πέταξε στο ύψος της Νέας Βύσσας στα 15.000 πόδια και βγήκε από την ευρύτερη περιοχή προς την Ορεστιάδα. Λίγα λεπτά δηλαδή, μετά την απόδοση τιμών από τη φρουρά στη σημαία, με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στο επιτηρητικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου και την ταυτόχρονη διέλευση ενός ζεύγους μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το ίδιο τουρκικό αεροσκάφος στη συνέχεια πέταξε πάνω από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. Ζεύγος τουρκικών F-16 που επίσης εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από τον ‘Αγιο Ευστράτιο και 9 λεπτά αργότερα πέταξε πάνω από το δυτικό άκρο της Λέσβου μόλις στα 3.000 πόδια.

Exit mobile version