Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Που είναι κρυμμένοι οι “εθνικοπατριώτες” (εθελοντές ή έμμισθοι) της Νέας Δημοκρατίας;

Που είναι κρυμμένοι οι “εθνικοπατριώτες” (εθελοντές ή έμμισθοι) της Νέας Δημοκρατίας;

Κάντε με το μυαλό σας ένα ταξίδι στο χρόνο. Όχι πολύ παλιά… Ας πούμε στον Ιούνιο του 2019! Και με Τσίπρα στην εξουσία, φανταστείτε ότι η «κυβέρνηση των κατσαπλιάδων» αποφασίζει την δημιουργία 28 ισλαμικών «αποικιών», δίπλα σε κάθε μεγάλη πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ακόμα και σε στρατόπεδα…

Φανταστείτε τα κομματόσκυλα της Νέας Δημοκρατίας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου θα καταριόντουσαν τον Τσίπρα και την Περιστέρα. Φανταστείτε τους «ακομμάτιστους πατριώτες» να φωνάζουν «Η Ελλάδα στους Έλληνες», «ποτέ ξανά αριστερά» κτλ. Φανταστείτε την οργή και τις αντιδράσεις σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Δεν είναι δύσκολο…

Γυρίστε την σκέψη σας στο σήμερα. 25 Μαρτίου 2020… Η αριστερά έφυγε, οι «εθνικόφρονες» ήρθαν και ανήμερα της εθνικής επετείου μας ανακοίνωσαν τα 28 νέα hotspot που λέγαμε… 28 σημεία σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα. 28 εστίες κοινωνικής έκρηξης με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ρωτήστε τους ακροδεξιούς «πολέμαρχους» του διαδικτύου γιατί δεν μιλάνε… Μην τους ρωτήσετε αν ντρέπονται – γιατί δεν ντρέπονται! Ρωτήστε τους ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ και αν τουλάχιστον πληρώθηκαν για τον «αγώνα» τους.

Μπορεί να σας πουν ότι ο… Κούλης τουλάχιστον δεν είναι Τσίπρας, γιατί ο Alex πούλησε την Μακεδονία. Να τους πείτε ότι ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. Γιατί με το προσωπείο του «πατριώτη» καταστρέφει την Ελλάδα. Η απάντηση στο ψευτοδίλημμα Κυριάκος Τσίπρας ή Αλέξης Μητσοτάκης είναι μία: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Exit mobile version