Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίσημα στατιστικά που προβληματίζουν – Οι θάνατοι από Γρίπη στην Ελλάδα σε σχέση με τον Κορωνοϊό

Επίσημα στατιστικά που προβληματίζουν - Οι θάνατοι από Γρίπη στην Ελλάδα σε σχέση με τον Κορωνοϊό

Όλα δείχνουν ότι ο “Μεσσίας” Μητσοτάκης δεν συμβουλεύεται τα επιστημονικά στοιχεία, αλλά τους image makers…

Στο παρόν βίντεο θα δείτε κάποια βασικά ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία για τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το 2013 έως το 2019, μέσα από τα επίσημα επιδημιολογικά στοιχεία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Όπως έχει ειπωθεί και είναι απόλυτα σωστό, είναι το ίδιο κακό τόσο ο εφησυχασμός, όσο και ο πανικός, για το θέμα του κορωνοϊού. Όμως, ακόμη πιο κακό είναι αυτή η πρωτόγνωρη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που επιβάλλεται πλέον ως ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΖΩΗΣ απέναντι στον κορωνοϊό. Επίσης έχει ειπωθεί και είναι απόλυτα σωστό, οτι είναι εξίσου κακό, τόσο η παραπληροφόρηση όσο και τα fake news, δηλαδή οι ψευδείς ειδήσεις. Όμως ακόμη πιο κακό, είναι η ΕΛΛΙΠΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Για τη σφαιρικότερη ενημέρωση λοιπόν, για τον ιό της γρίπης κάθε μορφής στην Ελλάδα και τους θανάτους που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, παραθέτουμε ενδεικτικά παρακάτω τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ:Ετήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της Γρίπης στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα επίσημα αυτά λοιπόν στοιχεία οι εκτιμώμενοι θάνατοι στην Ελλάδα από γρίπη κάθε τύπου, τα τελευταία 6 χρόνια είναι συνολικά πάνω από 10.500, δηλαδή κατά μέσο όρο περίπου 1750 ετησίως. Ειδικά την περίοδο 2018-2019 οι εργαστηριακά αποδεδειγμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν 154, ενώ οι πραγματικοί εκτιμώμενοι θάνατοι ήταν 1071 βάση των επίσημων στατιστικών.

Για φέτος, βάση της επίσημης ανακοίνωσης στις 20/3/2020 οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν 94, ΕΝΩ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ μέχρι σήμερα είναι στους 23, όταν παγκοσμίως είναι μέχρι στιγμής πάνω από 10.500 (υπολογίζεται οτι μόνο το 15% καταγράφεται) βάση της ανακοίνωσης. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, για τα όσα τραγικά ζούμε σήμερα και για το αν είναι δικαιολογημένη η επιχειρούμενη Τρομοκρατία προς πάσα κατεύθυνση για τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Exit mobile version