Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Patrick J. Buchanan: “Πρέπει να σκοτώσουμε την οικονομία για να σκοτώσουμε τον ιό;”

Patrick J. Buchanan: “Πρέπει να σκοτώσουμε την οικονομία για να σκοτώσουμε τον ιό;”

Ο Πάτρικ Μπιουκάναν είναι έγκριτος και γνωστός αμερικανός δημοσιογράφος, με απόψεις συντηρητικές και ενάντια στην “πολιτική ορθότητα”. Αυτό που εννοεί με την φράση του “οικονομία” είναι η εθνική οικονομία των Λαών και όχι η κυριαρχία των εμπόρων του χρήματος στην παγκόσμια οικονομία. Και αυτή η εθνική οικονομία κινδυνεύει άμεσα από όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό και ίσως αυτό αποτελεί μία ενέργεια σκόπιμη… Έγραψε λοιπόν στο διαδίκτυο ο Πάτρικ Μπιουκάναν:

“Πόσο μπορεί να παραμείνει το κλείσιμο, αν αρχίσουν να εξαντλούνται οι ανάγκες της ζωής των ανέργων και των απλήρωτων; Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια οικονομική και κοινωνική κρίση για την επίλυση της ιατρικής κρίσης; “Δεν μπορούμε να αφήσουμε την θεραπεία να είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα”, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας το βράδυ της Κυριακής, προσθέτοντας ότι, μετά την παύση λειτουργίας των 15 ημερών, “θα αποφασίσουμε ποιο τρόπο θέλουμε να πάμε”.

Ο Πρόεδρος Trump λέγεται ότι εκφράζει ιδιωτικά μια βαθύτερη ανησυχία για τη ζημιά που κάνει ο τερματισμός του κορωναϊού στην οικονομία των ΗΠΑ και συζητά αν μπορεί να ξανανοίξει με ασφάλεια.”

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Exit mobile version