Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Εθνικόφρονες» έφτασε ή όχι στην… Καβάλα το τουρκικό F-16;

«Εθνικόφρονες» έφτασε ή όχι στην… Καβάλα το τουρκικό F-16;

Μέχρι πού θα δείχνουν «ψυχραιμία»; Μέχρι να φτάσουν τα τουρκικά μαχητικά στην Αθήνα;

Νέες υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών σημειώθηκαν πριν λίγο πάνω από ελληνικά νησιά στο Αιγαίο. Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από το βορειοανατολικό άκρο της Χίου στα 6.700 πόδια και σε σταθερό ύψος συνέχισε στις 13.58 πάνω από τις Οινούσσες. Στη συνέχεια στις 14.04 ένα τουρκικό F-16 πέταξε πάλι πάνω από Χίο, αυτή τη φορά στο νότιο άκρο, σε υψόμετρο 15.000 ποδών. Στις 14.48, άλλο ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση πάνω από την Παναγιά, στα 33.000 πόδια.

Αυτά σήμερα. Γιατί χθες είχαμε… άλλα. Ανήμερα που λέτε της 25ης Μαρτίου που δεν εορτάστηκε με απόφαση του… πανδημιολόγου Μητσοτάκη, δεν πετούσαν μόνο ελληνικά μαχητικά στον ουρανό μας για να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο, αλλά και… τουρκικά!

Τουρκικό F-16 όπως είχαμε δημοσιεύσει από χθες το απόγευμα, πέταξε πάνω από τον Έβρο και σύμφωνα με το ίδιο το κρατικό Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έφτασε μέχρι την… Καβάλα!!! Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης με προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο αρνήθηκε το γεγονός, τονίζοντας ότι «με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε».

Κι εμείς συμφωνούμε. Με αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε…

Exit mobile version