Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σε κατ’ οίκον περιορισμό”

“Σε κατ’ οίκον περιορισμό”

Όλη η Ελλάδα ευρίσκεται τις ημέρες αυτές μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας σε κατ’ οίκον περιορισμό. Θυμίζουμε ότι ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μετά την φυλάκισή του για 18 ολόκληρους μήνες, που ήταν το ανώτατο όριο προφυλακίσεως, αποφυλακίστηκε με περιοριστικό όρο να κρατείται κατ’ οίκον. 

Βεβαίως, οι άθλιοι κλακαδόροι της Ν.Δ. είπαν ότι τον αποφυλάκισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην πραγματικότητα αποφυλακίστηκε γιατί δεν μπορούσε η προφυλάκιση να κρατήσει παραπάνω. Και έμεινε σε κατ’ οίκον περιορισμό πέντε ολόκληρους μήνες μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:

21-3-2015: “Eκτός φυλακής βρίσκονται πλέον ο επικεφαλής τη Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος λόγω λήξης του ανώτατου ορίου προσωρινής κράτησης που επιβάλλει το Σύνταγμα για τους υποδίκους (18μηνο). Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, που ήταν κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού από τον Σεπτέμβριο του 2013, αποφυλακίστηκε και με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών τού επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Οι περιοριστικοί όροι για τον Νίκο Μιχαλολιάκο είναι κράτηση κατ’ οίκον και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

29.07.2015: Αίρεται με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών ο κατ’ οίκον περιορισμός που είχε επιβληθεί στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του, Ελένη Ζαρούλια. Με τα βουλεύματα υπ’ αριθμ. 1246 και 1247/2015, το δικαστικό Συμβούλιο διέταξε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ’ οίκον περιορισμού με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, που είχε επιβληθεί στους δύο κατηγορούμενους για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Το μέτρο του κατ’ οίκον περιορισμού για τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την Ελένη Ζαρούλια αντικαθίσταται με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Για όσους δεν το ξέρουν και δεν το ξέρουν κάποιοι πρώην “φίλοι” της Χρυσής Αυγής και σήμερα υβριστές της, η Ελένη Ζαρούλια ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό για έναν ολόκληρο χρόνο και ο Εισαγγελέας Ντογιάκος είχε προτείνει την προφυλάκισή της. Αυτό σαν απάντηση σε κάποιους κακοήθεις ρουφιάνους, που γράφουν αθλιότητες…

Exit mobile version