Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε λέξη εναντίον του Μητσοτάκη και της ΝΔ από τους “πατριώτες” που πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Ούτε λέξη εναντίον του Μητσοτάκη και της ΝΔ από τους “πατριώτες” που πολεμούν την Χρυσή Αυγή

Έπαιξαν τον βρώμικο ρόλο τους στην προεκλογική περίοδο παριστάνοντας τους μεγάλους “Ελληναράδες”, “Μακεδονομάχους” και “κομμουνιστοφάγους”, παρέσυραν πολλούς αγνούς Έλληνες να ψηφίσουν τον Μητσοτάκη.

Σε πρώτο χρόνο που ο Μητσοτάκης φάνηκε καθαρά ότι πουλάει την Μακεδονία και δεν πρόκειται να θίξει στο παραμικρό την συμφωνία των Πρεσπών άλλοι έκαναν το κορόιδο και άλλοι είχαν και το θράσος να κάνουν και συγκεντρώσεις για την Μακεδονία, αλλά χωρίς να λένε λέξη για τον Μητσοτάκη και την ΝΔ. Λες και κυβερνούσε ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η Νέα Δημοκρατία.

Τον ρόλο που έπαιξαν όλοι αυτοί οι πληρωμένοι και στημένοι τον βλέπουμε καθαρά τις τελευταίες ημέρες με τον φανατισμό που στηρίζουν τα μέτρα του Μητσοτάκη που τον έχουν κάνει ούτε λίγο ούτε πολύ “μεσσία” και “σωτήρα” του Έθνους, ενώ επιτίθενται με λύσσα εναντίον όποιου τολμά να εκφράσει τις αντιρρήσεις του για τις ενέργειες αυτής της εθνικά επικίνδυνης κυβέρνησης.

Ένας απ’ αυτούς είναι σεσημασμένος με πλούσιο φάκελο στο τμήμα εκβιαστών, ενώ ένας άλλος που παριστάνει τον κομμουνιστοφάγο, δούλευε στο παρελθόν στον “902” και πληρωνότανε από τα ταμεία του ΚΚΕ. 

Exit mobile version