Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα ο Μητσοτάκης δίνει και συμβουλές για την ψυχική και σωματική μας υγεία…

Τώρα ο Μητσοτάκης δίνει και συμβουλές για την ψυχική και σωματική μας υγεία...

“Μένουμε σπίτι” και κάνουμε… γιόγκα

Ενώ λιγότερο έως πολύ, όλοι αντιλαμβάνονται τις αρνητικές συνέπειες του αναγκαστικού εγκλεισμού στην ψυχική υγεία των πολιτών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει… συμβουλές μέσω twitter στους φυλακισμένους στα διαμερίσματά τους συμπατριώτες μας!

«Αυτές τις μέρες, φροντίζουμε τη σωματική αλλά και την ψυχολογική μας υγεία. Η Α΄ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών εκπόνησε οδηγίες Ψυχολογικής Υποστήριξης Πολιτών λόγω του κορονοϊού» αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και ας αφήσουμε την ψυχαγωγία στην άκρη… Πως θα ασκηθούν τα εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν σε διαμερίσματα – κλουβιά στην Αθήνα κυρίως, αλλά και στις άλλες μεγάλες πόλεις; Ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλιά των πολυκατοικιών; Παίζοντας… ρακέτες στα μπαλκόνια; Έχει καθόλου ιδέα πως ζει η πλειοψηφία των Ελλήνων;

Όσο για τις συνέπειες που προαναφέραμε στην αρχή του κειμένου, αυτές δεν θα είναι μόνο από τον εγκλεισμό. Είναι και από την σκόπιμη διάδοση του κορωνοϊοπανικού από το ίδιο το σύστημα, αλλά ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ θα είναι οι συνέπειες που θα προκύψουν ΜΕΤΑ τον κορωνοϊό, με μια οικονομία ρημαγμένη και την ανεργία στα ύψη!

Exit mobile version