Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αδιέξοδο και ρήξη στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. – Ιταλία: Δεν θέλουμε να μας… σώσετε, προχωράμε και μόνοι μας!

Αδιέξοδο και ρήξη στην Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. - Ιταλία: Δεν θέλουμε να μας... σώσετε, προχωράμε και μόνοι μας!

«Αν σκέπτεστε να μας βοηθήσετε με καθιερωμένους μηχανισμούς προστασίας, που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν, τότε αφήστε το… θα προχωρήσουμε μόνοι μας. Δεν σας χρειαζόμαστε» τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός!

Σύμφωνα με τα Ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, η Ιταλία απέρριψε το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής!

«Μέσα σε δέκα μέρες η Ένωση πρέπει να βρει τη λύση. Αν η Ευρώπη βοηθήσει όπως έκανε στο παρελθόν, τότε θα βασιστούμε στις δυνάμεις μας», είπε ο Κόντε, σύμφωνα με την La Repubblica.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν ότι στο πλευρό της Ιταλίας στέκεται και η Ισπανική κυβέρνηση ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ βρίσκεται ανάμεσα στις κυβερνήσεις που ναι μεν στηρίζουν το… κορωνοϊομόλογο, αλλά και δεν πήρε καμία θέση για το Ιταλικό βέτο! Μάλλον θα περιμένει να ξεκαθαρίσει την στάση της η κυρία Μέρκελ πρώτα…

Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε στο twitter:

Νικόλαος Μιχαλολιάκος@michaloliakosn

ΟΧΙ από Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε. για Ευρω-ομόλογο! ΒΕΤΟ από Ιταλία: “Προχωράμε μόνοι μας”- Στο πλευρό της η Ισπανία. Σιωπή από Μητσοτάκη… ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Exit mobile version