Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγοράζω ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς και τα Ελληνικά προϊόντα

Η Πατρίδα μας δέχεται μια άνευ προηγουμένου συντονισμένη επίθεση στα σύνορα της, αλλά και εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Ορδές λαθρομεταναστών υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας επιχειρούν καθημερινά να εισβάλλουν στην χώρα από την συνοριογραμμή του Έβρου, ενώ την ίδια ώρα βάρκες με λαθρομετανάστες κατακλύζουν κάθε ώρα τα νησιά του Β. Αιγαίου. Επιβεβλημένο είναι λοιπόν το μποϋκοτάζ στα τουρκικά προϊόντα.

Την ίδια ώρα στην Πατρίδα μας εξελίσσεται ο βιολογικός πόλεμος του κορωνοϊού, ο οποίος έχει αντίκτυπο στην Δημόσια Υγεία και τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στην Εθνική οικονομία.

Ο εγκλεισμός των πολιτών στα σπίτια και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων για λόγους πρόληψης και προστασίας έχει κυριολεκτικά γονατίσει την ελληνική οικονομία.

Η αδρανοποίηση φέρνει ύφεση, μαζικές απολύσεις, ανεργία και φτώχεια. Υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε όσο μπορούμε τους Έλληνες παραγωγούς και τα ελληνικά προϊόντα.

Αγοράστε προϊόντα με πρόθεμα 520 ή 521 και προτιμήστε εταιρείες, αγαθά, υπηρεσίες και προϊόντα που γνωρίζετε ότι είναι Ελληνικά. 

Στηρίξτε την Ελλάδα και όχι τις πολυεθνικές εταιρείες!

Exit mobile version