Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαψεύδουν πηγές των Ενόπλων Δυνάμεων τα περί πυρών κατά Στρατιωτών στον Έβρο

Διαψεύδουν πηγές των Ενόπλων Δυνάμεων τα περί πυρών κατά Στρατιωτών στον Έβρο

Πηγές των Ενόπλων Δυνάμεων διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και ελπίζουμε να είναι έτσι – Οι δηλώσεις ενός τούρκου υπουργού.

“Ανταποδώσαμε προς την Ελλάδα. Βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και βόμβες αερίων”

Σύμφωνα με δήλωση Τούρκου Υπουργού, οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν εκτός από χημικά και σφαίρες κατά των Ελληνικών δυνάμεων στον Έβρο! Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στην διάρκεια συνεντεύξεώς του, με βασικό θέμα την πανδημία κορωνοϊού δήλωσε:

«Από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο από τις 28/2 και μετά, πέρασαν προς την Ευρώπη 148.360 άτομα. Και 2.300 πέρασαν από το Αιγαίο. Συνολικά πέρασαν 150.600 άτομα.

Αυτή τη στιγμή περίπου 4.600 άτομα περιμένουν στη συνοριακή πύλη στις Καστανιές (σημ. έχουν αποχωρήσει όλοι πλέον). Τους καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, μεταξύ των οποίων τρία γεύματα τη μέρα, ανάγκες υγείας και απολύμανση. Τα ελληνικά στρατεύματα παρενοχλούν τα δικά μας. Εμείς ανταποδώσαμε δέκα φορές περισσότερα προς την Ελλάδα. Βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και βόμβες αερίων επί ώρες. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά».

Αυτό το “μπορούμε να το κάνουμε ξανά” όχι κάποιου τυχαίου, αλλά του ίδιου του υπουργού εσωτερικών της Άγκυρας και η παραδοχή του ότι κτύπησαν τις Ελληνικές δυνάμεις, δεν μπορεί να μείνει χωρίς απάντηση. Η κυβέρνηση των Αθηνών έχει υποχρέωση να σταματήσει την δουλική της πολιτική υποχωρήσεων και να κάνει τουλάχιστον αυτό που η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει εξ αρχής: Α)Απέλαση τώρα του Τούρκου πρέσβη Β) Κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.

Exit mobile version