Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται τα νέα μέτρα! Ετοιμάζουν τους λαούς για την παγκόσμια εξουσία των ολιγαρχών…

Έρχονται τα νέα μέτρα! Ετοιμάζουν τους λαούς για την παγκόσμια εξουσία των ολιγαρχών…

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020 , η οποία εκφράζει πλήρως τις απόψεις της κυβερνήσεως, με δημοσίευμά της προετοιμάζει τον λαό για αυτά που θα έλθουν σαν μία ακόμη άσκηση καθυποτάξεως των λαών απέναντι στην παγκόσμια εξουσία!

Θαυμάσιο εργαλείο στα χέρια των προπαγανδιστών του “θαυμαστού καινούργιου κόσμου”, ο φόβος και πανικός. Έτσι λοιπόν, ετοιμάζουν πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας τις νυκτερινές ώρες, διακοπή των μέσων μαζικής μεταφοράς, απαγόρευση κυκλοφορίας από δήμο σε δήμο, πλήρες κλείσιμο των Εκκλησιών και δικαίωμα μετακινήσεως μόνο για ένα μέλος κάθε οικογενείας και μόνο για μία ώρα!

Όλα αυτά ενώ όλα δείχνουν πως ευτυχώς η Ελλάδα δεν πλήττεται από την επιδημία στο βαθμό που θα δικαιολογούσε τέτοια αυστηρά μέτρα και τα μέτρα αυτά είναι δεδομένο ότι θα διαλύσουν κυριολεκτικά την χώρα και θα καταστρέψουν εκατομμύρια Έλληνες.

Όσο για την “ευαισθησία” των εξουσιαστών, δεν μας πείθει, αφού είναι οι ίδιοι που με τα μέτρα των μνημονίων κατέστρεψαν ζωές, οδήγησαν συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία ή την εξορία και είχαμε και το φαινόμενο να μένουν χωρίς φάρμακα ακόμη και καρκινοπαθείς… Τώρα τους έπιασε ο ανθρωπισμός ή εκτελούν εντολές των ξένων αφεντικών; 

Exit mobile version