Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ημέρες Στάλιν ζει η Ελλάδα: Μάνα “κάρφωσε” το παιδί της ότι έσπασε την καραντίνα

Ημέρες Στάλιν ζει η Ελλάδα: Μάνα “κάρφωσε” το παιδί της ότι έσπασε την καραντίνα

Από την εποχή του Στάλιν στην εποχή του Κούλη! Κάτι του έμαθε ο Θεοδωρικάκος… Δεν πήγαν χαμένα τα χρόνια του στην ΚΝΕ

Αυτό που ζει η Ελλάδα δεν το έχει ξαναζήσει ποτέ! Μέσα στον πανικό και τον φόβο, που καλλιεργεί κυβέρνηση, πολιτικό κατεστημένο και ΜΜΕ έχει χάσει η κοινωνία κάθε μέτρο. Μέσα σε όλα αυτά βεβαίως, έχουμε και τους υπουργούς της Ν.Δ. να παριστάνουν τους “σωτήρες”, εκμεταλλευόμενοι με τρόπο χυδαίο και φτηνό την ευλογία της χώρας μας να μην έχει ακόμη πολλά θύματα.

Είναι τέτοιος ο φόβος όμως και ο παραλογισμός που επικρατεί, που φτάσαμε στο σημείο μητέρα να καταδίδει το παιδί της και γεγονότα τέτοια είχαμε δει μόνον την εποχή του Στάλιν! Συγκεκριμένα, οδηγός νταλίκας, που έφτασε στην Ελλάδα από την Ισπανία στις 22 Μαρτίου τέθηκε σε καραντίνα στο πατρικό του σπίτι στην Χαλκίδα. Εκεί δεν βολευόταν, ενώ είχε και προστριβές με την μητέρα του και έτσι αποφάσισε να φύγει και να πάει στο σπίτι του στην Αθήνα. Η μητέρα του, όμως, τηλεφώνησε στις Αρχές άμεσα και ενημέρωσε για τις κινήσεις του. Λίγες ώρες αργότερα, εκείνος εντοπίστηκε στην Ομόνοια, υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην Χαλκίδα και να πληρώσει 5.000 ευρώ.

Γιατί μιλάμε για Ημέρες Στάλιν; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…

“ΗΡΩΑΣ” του κομμουνισμού γιατί “κάρφωσε” τον… πατέρα του, που τον εκτέλεσαν: “Στην Σοβιετική Ένωση μόνο στο κόμμα οφειλόταν υπακοή. Αυτό το είχε μάθει καλά ο 13χρονος Πάβλικ Μορόζοφ. Σύμφωνα με την σοβιετική ιστοριογραφία, που τον ηρωοποίησε, ο Μορόζοφ ανήκε στην παιδική κομματική οργάνωση των «Πιονιέρων». Η σταλινική ιστορία αναφέρει ότι ο μικρός Μορόζοφ, που γεννήθηκε στη Γκερασιμόφκα των Ουραλίων, ήταν αφοσιωμένος κομμουνιστής ήδη στα 13 του και ηγέτης των «Πιονιέρων» στο σχολείο του. Το 1932 ο Μορόζοφ δεν δίστασε να καταγγείλει τον πατέρα του στην τοπική GPU διότι «έστελνε έγγραφα σε εχθρούς της Σοβιετικής Ένωσης». Ο πατέρας συνελήφθη και εκτελέστηκε.

Τότε ο θείος του, ο παππούς, η γιαγιά και ένας εξάδελφος, δολοφόνησαν τον κομμουνιστή «ήρωα». Όλοι συνελήφθησαν από τη GPU και εκτελέστηκαν. Ο Μορόζοφ ανακηρύχθηκε μάρτυρας της κομμουνιστικής ιδεολογίας κατά της «αντίδρασης»…

Exit mobile version