Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η σιωπή των αμνών στους “επαναστάτες” της πλάκας…

Η σιωπή των αμνών στους “επαναστάτες” της πλάκας…

Τι έγινε η… ανυπακοή “σύντροφοι”; Πού πήγε η επανάσταση “πατριώτες”; ΟΧΙ μόνον δεν λένε λέξη, αλλά γλείφουν σε κάθε ευκαιρία τον Μητσοτάκη.

Βασίλειο του φόβου ολόκληρος ο κόσμος και η Ελλάδα φυσικά. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η μόνη, που είχε το θάρρος και την τόλμη να πει με ό,τι μέσον διαθέτει, ότι το σύστημα παίζει βρώμικα πολιτικά παιχνίδια και εκμεταλλεύεται την επιδημία. Και ότι τα μέτρα είναι άστοχα και δεν οδηγούν πουθενά.

Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που κυβερνούν την Πατρίδα μας, αλλά και οι αριστεροί τα ίδια είναι… Τι έγινε η περίφημη “ανυπακοή” σας σύντροφοι; Την θάψατε με μπόλικο αντισηπτικό; Αλλά και κάποιοι “πατριώτες”, που παριστάνουν τους επαναστάτες, όχι μόνον δεν είπαν λέξη, αλλά γλύφουν σε κάθε ευκαιρία τον Μητσοτάκη.

Σε αντίθεση με όλους αυτούς, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής έγραψε σήμερα το παρακάτω μήνυμα στο διαδίκτυο: “Είναι ο Κορωνοϊός μια θαυμάσια “ευκαιρία” για μια παγκόσμια δικτατορία; Σε κάποιους καιροσκόπους, που παριστάνουν τους “επαναστάτες” και μοναδικός τους σκοπός είναι το χειροκρότημα του όχλου, απαντώ: Οδηγεί τον λαό ΜΟΝΟ όποιος στον καιρό του φόβου παίρνει θέση. Η Σιωπή είναι Ενοχή και Υποταγή!”

Όποιος δεν τολμά στους δύσκολους καιρούς να παίρνει θέση, δεν δικαιούται πολιτικά δικαιώματα, είναι “άτιμος” είχε γράψει ο Θουκυδίδης, ο οποίος είχε γράψει και το εξής: “Ησυχίαν είχεν ο Δήμος και αντέλεγε ουδείς, δεδιώς και ορών ότι πολύ το ξυνεστηκός”, δηλαδή ο λαός σώπαινε, και κανείς δεν μιλούσε, γιατί ήταν φοβισμένος και έβλεπε πως οι συνωμότες ήταν πολλοί…

Exit mobile version