Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βιολογικός πόλεμος: Μία ακόμη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής

Βιολογικός πόλεμος: Μία ακόμη επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε την τόλμη να μιλήσει ευθέως για βιολογικό πόλεμο και για τον λόγο αυτό δέχθηκε και δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος. Είναι ακριβό το τίμημα της Αλήθειας.

Πυκνώνουν όμως οι φωνές που επιβεβαιώνουν το εφιαλτικό σενάριο και διαβάσαμε σχετικά σε ιστοσελίδα: “Κορονοϊός: Η πηγή του κακού – Παιχνίδια κατασκοπείας και βιολογικός πόλεμος. Ο “Ενενηντάλεπτος” γράφει για τον νέο φονικό κορονοϊό ως συνέχεια του άρθρου του Γιώργου Ηλιόπουλου στο “Τρίτο Μάτι”!

«Κατά τον Μάρτιο του 2019, ένα μυστηριώδες φορτίο με δείγμα κορονοϊού εντοπίζεται να μεταφέρεται λαθραία από τον Καναδά και ανιχνεύεται σε Κινέζους επιστήμονες που εργάζονται σε ένα σημαντικό καναδικό εργαστήριο. Οι έρευνες που ακολουθούν συνδέουν τους ανθρώπους αυτούς με το κινεζικό Πρόγραμμα Βιολογικού Πολέμου και υπάρχουν σοβαρές υποψίες για διαρροή του επικίνδυνου ιού, που προκαλεί την απίστευτη επιδημία στη Γουχάν».

Έτσι ξεκινά το εκτενές άρθρο του Γιώργου Ηλιόπουλου στο παρόν τεύχος του περιοδικού «Τρίτο Μάτι», το οποίο φωτίζει από κάθε πλευρά ένα σκοτεινό επεισόδιο κατασκοπείας και βιολογικού πολέμου με πιθανή πρωταγωνίστρια μια Κινέζα βιολόγο ονόματι Ξανγκιούο Κιου (Xiangguo Qiu). Ο Ηλιόπουλος αναπτύσσει ένα εφιαλτικό σενάριο συνωμοσίας βασισμένο στις υποψίες των καναδικών αρχών για εμπλοκή της Κινέζας ερευνήτριας στο παγκόσμιο σκάνδαλο του Covid-19.

H Κιου μαζί με τον σύζυγό της -έναν εξαιρετικό βιολόγο- και τα μέλη της ερευνητικής ομάδας της ελέγχονται ως ενδιάμεσα πρόσωπα για τη διαρροή των επικίνδυνων ιών στην Κίνα. Πρόκειται για μια πολυσυζητημένη εκδοχή που όμως δύσκολα αποδεικνύεται μέσα από τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους της κατασκοπείας και από τα υψηλά κρατικά συμφέροντα που προστατεύουν τους πράκτορες της στρατευμένης επιστήμης…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Exit mobile version