Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller μιλούσε για επιδημία…

Από το 2010 το Ίδρυμα Rockefeller μιλούσε για επιδημία…

Ήδη, από το 2019 ακουγόταν στους οικονομικούς τίτλους ότι η παγκόσμια οικονομία πηγαίνει για… διόρθωση. Αυτή η “διόρθωση” φαίνεται ότι έρχεται με τον κορωνοϊό, ο οποίος ήλθε από του πουθενά σαν αρωγός αυτών που κατευθύνουν την παγκόσμια οικονομία. Διαβάζουμε σχετικά:

“Τον Μάιο του 2010, το Think Tank του Ιδρύματος Rockefeller δημοσίευσε ένα χειρόγραφο 54 σελίδων με τίτλο: Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης. Το Ίδρυμα Rockefeller, όπως το Ίδρυμα Gates και το πρόσφατο «Γεγονός 201» που πραγματοποίησε την περασμένη 18η Οκτωβρίου, προέβλεπαν την επιδημία των κοροναϊών και τις σχετικές ψυχολογικές επεμβάσεις όπως το «ιατρικό» στρατιωτικό νόμο και την καραντίνα στο κοινό.”

Σε διεθνή ΜΜΕ γράφτηκαν και τα παρακάτω:

“Έκθεση του ιδρύματος Ροκφέλερ του 2010 ανέφερε ως «μελλοντικό σενάριο» την καταστροφή που θα φέρει η πανδημία ενός ιού. Ο ιός αυτός σύμφωνα με αυτήν θα διαλύσει τις οικονομίες των ανεπτυγμένων χωρών και θα επιτρέψει να διευρυνθούν οι εξουσίες των ηγετών. Οι πολίτες θα αναγκαστούν να φορούν μάσκες, θα κλείσουν καταστήματα, θα σταματήσουν την λειτουργία τους οι επιχειρήσεις και όλες οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ και οι αγορές στα Σούπερ Μάρκετ θα ελέγχονται με θερμικές κάμερες. Ο ιός θα προκαλέσει οικονομική καταστροφή θα εξαφανίσει ολοκληρωτικά τον τουρισμό και αλλάξει την προσωπική ζωή όλων. Μάλιστα προσθέτει η έκθεση ότι μόνος νικήτής θα είναι η Κίνα.”

“Οι οικογένειες Ροκφέλερ και Ρόθτσιλντ, είναι εκ των ισχυρότερων στον πλανήτη. Κυβερνήσεις προτιμούν να μην κινήσουν ποτέ την οργή της εναντίον τους. Καθορίζουν την οικονομική πορεία ολόκληρων ηπείρων. Εάν η έκθεση αυτή όντως υπήρξε, τότε προκύπτουν πολλά ερωτήματα. Ο ιός αυτός ήταν βολικός, για μια παγκόσμια «διόρθωση-αναδιάρθρωση» στην οικονομία και στην υποταγή των πολιτών στις κρατικές εξουσίες για να υπάρξει η παγκόσμια διακυβέρνηση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το σοκ ενός παγκόσμιου τρόμου.”

Exit mobile version