Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο «κατόρθωμα» της ΝΔ, που θα… έδιωχνε τους λαθρομετανάστες: Τώρα θα έχουμε αφίξεις και από την Λιβύη!

Νέο «κατόρθωμα» της ΝΔ, που θα... έδιωχνε τους λαθρομετανάστες: Τώρα θα έχουμε αφίξεις και από την Λιβύη!

Δεν έχει τελειωμό η ανεύθυνη, αλλοπρόσαλλη και εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ στο λεγόμενο «προσφυγικό», καθώς «φορτώνει» και με άλλους λαθρομετανάστες την Χώρα!

Σαν να μην μας έφταναν τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκληθεί σε όλη την Ελλάδα λόγω της άφιξης και της εγκατάστασης εδώ «προσφύγων» και «μεταναστών» που μας ήρθαν από την Τουρκία, πλέον, με την συναίνεσή μας, θα έχουμε κι άλλους «φιλοξενούμενους και από την Λιβύη και ίσως και τις γειτονικές της χώρες.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε ημερήσια εφημερίδα, «βάσει της συμφωνίας με το όνομα «Ειρήνη» που επιτεύχθηκε μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, αρχίζουν στην Μεσόγειο, νότια της Κρήτης, επιχειρήσεις για την επιτήρηση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη. Οι Ευρωπαϊκές χώρες θα συμμετέχουν με πλωτά και εναέρια μέσα και, με βάση τη συμφωνία, θα διατεθεί από την Ελλάδα ένα λιμάνι, πιθανότατα της Κρήτης για την αποβίβαση μεταναστών που ενδεχομένως εντοπιστούν και διασωθούν από τα ευρωπαϊκά πλωτά μέσα που θα επιχειρούν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Από κει, σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό που συμφώνησαν οι ΥΠΕΞ της ΕΕ, άμεσα διασωθέντες θα μεταφέρονται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ενώ τα κονδύλια της επιχείρησης θα προέρχονται στο σύνολό τους από τον κοινοτικό Προϋπολογισμό».

Είναι ολοφάνερο, από την μέχρι τώρα εμπειρία, ότι και πάλι η Ελλάδα θα είναι αυτή που θα σηκώσει όλο το βάρος της φιλοξενίας των «προσφύγων» και από την Λιβύη, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΕ έχει αντιληφθεί την Χώρα μας ως εκείνη που θα κάνει «τις βρώμικες δουλειές», με σκοπό την μετατροπή της σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών.

Η πατριδοκάπηλη κυβέρνηση της ΝΔ, που ήρθε στην εξουσία υποσχόμενη ότι θα «λύσει» δραστικά το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, «κατόρθωσε» (γιατί περί «κατορθώματος» πρόκειται) να κάνει την όλη κατάσταση πολύ χειρότερη από όσο ήταν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version