Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ που έγιναν… Γκραμπόφσκι

Την ώρα που μια ολόκληρη χώρα βρίσκεται σε καραντίνα, η νεοφιλελεύθερη και κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί ανενόχλητη την εθνομηδενιστική ατζέντα της. Την ίδια ώρα που ο Έλληνες καταναγκαστικά μένουν σπίτι στο όνομα ενός αόρατου εχθρού, η Πατρίδα μας κατακλύζεται από λαθρομετανάστες και τα καρτέλ των μεγαλοκαρχαριών, των πολυεθνικών και εργολάβων πλουτίζουν από τον φόβο ενός λαού.

Την ίδια ακριβώς ώρα που τα κανάλια μοιράζουν τρόμο με την προβιά της ενημέρωσης, η Μακεδονία μας ξεπουλιέται οριστικά, καθώς το ψευδοκράτος των Σκοπίων, χρησιμοποιώντας το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας γίνεται δεκτό από το ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
Και το ελληνόφωνο ΥΠΕΞ του Δένδια μάλιστα στέλνει συγχαρητήρια στους παραχαράκτες γείτονες για την καπήλευση του ονόματος και της Ιστορίας μας.

Προφανώς τα μάχιμα κανάλια, οι εφημερίδες και οι δημοσιογραφάρες που κυνηγούν τους παππούδες που ξεμυτίζουν αν έχουν γράψει σωστά την βεβαίωση της κορωνοϊοχούντας ΞΕΧΑΣΑΝ ότι η προδοτική ΝΔ κέρδισε τις εκλογές με το προσωπείο του “μακεδονομάχου”.

Ξέχασαν τις κορώνες και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Μητσοτάκη, ξέχασαν ότι στις 8 Φεβρουαρίου 2019 οι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ καταψήφιζαν το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, επειδή έρχονταν εκλογές και έριχναν στάχτη στα μάτια του προδομένου για πολλοστή φορά Ελληνικού Λαού.

Πού είστε “μακεδονομάχοι”; Πού πήγαν τα συλλαλητήρια και οι όρκοι Πίστης στην Μακεδονία; Από πατριώτες καταντήσατε… Γκραμπόφσκι!

ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή παρέμεινε σταθερή στις θέσεις της, επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά, όταν προειδοποιούσε για την κωλοτούμπα της ΝΔ και συνεχίζει απροσκύνητη τον Αγώνα για την Μακεδονία μας!

Exit mobile version