Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προδοσία συνεχίζεται: Η Google δείχνει την Ελλάδα να συνορεύει με την “μακεδονία” και μεταφράζει στα “μακεδονικά”!

Η προδοσία συνεχίζεται: Η Google δείχνει την Ελλάδα να συνορεύει με την “μακεδονία” και μεταφράζει στα “μακεδονικά”!

Η συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να πληγώνει την Ιστορία, το όνομα μας και την Μακεδονία μας και είναι αυτή η προδοτική συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας και τηρεί ευλαβικά ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης.

Οι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ έχουν λουφάξει στην βολική τους καραντίνα, την ώρα που τα Σκόπια εισέρχονται μετά βαΐων και κλάδων στο ΝΑΤΟ και βρίσκονται στο κατώφλι της ΕΕ.

Η προδοσία των Πρεσπών όμως συνεχίζει να παράγει ανθελληνικά αποτελέσματα, όπως είναι οι χάρτες της Google και η online υπηρεσία μεταφράσεων.

Στους μεν χάρτες η Πατρίδα μας φαίνεται να συνορεύει με την “Μακεδονία” (πάει και το Βόρεια…), ενώ το Google translate δίνει την δυνατότητα μετάφρασης στα “μακεδονικά” (πάνε και τα σλαβομακεδονικά).

Δικαιώνεται για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή που έλεγε χρόνια τώρα πως το μείζον είναι το όνομα και σε καμιά περίπτωση η Πατρίδα μας δεν πρέπει να αναγνωρίσει δικαίωμα στους Σκοπιανούς παραχαράκτες χρήσης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας και της Ιστορίας μας καθ΄οποιονδήποτε τρόπο!

Ο Αγώνας για την Μακεδονία μας συνεχίζεται, καθώς η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί ρητά προς όλους με προσωπική επιστολή του Γενικού Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου πως όταν ο Λαός μας δώσει την δύναμη η προδοσία των Πρεσπών θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων!

Exit mobile version