Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα απόνερα της πανδημίας: Καταρρέει η Ευρώπη των τοκογλύφων!

Τα απόνερα της πανδημίας: Καταρρέει η Ευρώπη των τοκογλύφων!

Το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, το οποίο δήθεν στηρίζεται στην αλληλεγγύη ανάμεσα στα κράτη, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται κάλπικο και καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Καμία αλληλεγγύη και κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει ανάμεσα στην δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς είναι μια συντεχνία τραπεζιτών τοκογλύφων και τίποτα άλλο!

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας για αποτυχία της Ε.Ε. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Zίγκμαρ Γκάμπριελ, κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κρίση του κορωνοϊoύ.

«Προφανώς έχουμε (μόνο μια) Ευρωπαϊκή Ένωση των καλών εποχών, διότι απέτυχε πλήρως στην αντιμετώπιση τη μεγαλύτερης δοκιμασίας από την ίδρυσή της», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) στο δεύτερο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

«Το χειρότερο ασφαλώς συνέβη ήδη στην αρχή, όταν ακόμα και εμείς οι Γερμανοί δεν ήμασταν διατεθειμένοι να παράσχουμε βοήθεια εκεί όπου οι άνθρωποι ήδη κατέρρεαν σωρηδόν και πέθαιναν, δηλαδή στην Βόρεια Ιταλία».

Θέλουμε την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών με κοινή πολιτισμική αφετηρία, κουλτούρα, ιστορία και αλληλεγγύη. Η Ευρώπη των ελίτ και των τοκογλύφων ας καταρρεύσει!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με ανάρτηση στο twitter σχολίασε:

“Πρ. Υπ. Εξωτ. Γερμανίας Γκάμπριελ:”Απέτυχε πλήρως η Ε.Ε. στην αντιμετώπιση της μεγαλύτερης δοκιμασίας από την ίδρυσή της”

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η “ΕΥΡΩΠΗ” ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ!”

Exit mobile version