Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιός SARS 2002 και η πανδημία του SARS-COV-19… Κάτι κρύβεται!

Ιός SARS 2002 και η πανδημία του SARS-COV-19… Κάτι κρύβεται!

Η πατρίδα μας και όλος ο πλανήτης περνάει μία μεγάλη περίοδο κρίσης. Η όλη κατάσταση ισοδυναμεί με παγκόσμιο πόλεμο. Η επόμενη μέρα όμως θα είναι ακόμα χειρότερη από έναν τέτοιο πόλεμο. Στον πόλεμο πεθαίνουν πολλοί, καταστρέφονται υλικές δομές αλλά και η φύση. Μετά όμως ξεκινάει μία περίοδος αναγέννησης.

Σε αυτή την μεταπολεμική περίοδο όμως δεν θα  υπάρξει περίοδος αναγέννησης. Αντίθετα θα μπούμε σε περίοδο μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι οικονομικά αλλά και με λιγότερες ατομικές ελευθερίες. Οι επιστήμονες οφείλουν να ψάχνουν την αλήθεια εφαρμόζοντας τους κανόνες που σπούδασαν. Δυστυχώς πολλοί  από αυτούς ηθελημένα ή παραπλανημένοι ώντας δεν το κάνουν. Αυτές τις  ημέρες ενημερωνόμαστε κυρίως από τα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης, τα ΜΜΕ που εν μέσω κρίσης γεμίζουν τα ταμεία τους με τα έσοδα από τις κρατικά επιχορηγούμενες “μένουμε σπίτι” διαφημίσεις.

Δημιουργείται ένα κλίμα τρομοκρατίας στο όνομα της προστασίας της δημόσιας υγείας. Πότε άλλοτε έβγαιναν στα τηλεοπτικά παράθυρα ετοιμοθάνατοι να εκλιπαρούν να κάτσουμε μέσα; Ιατροί ντυμένοι σαν σε βιολογικό πόλεμο με τρόμο στα μάτια λες και γύρισαν από το πεδίο μάχης; Ακούμε για χιλιάδες νεκρούς καθημερινά.

Αλήθεια πριν την “πανδημία” ξέρετε πόσοι πέθαιναν κάθε μέρα; Χιλιάδες σε κάθε χώρα. Γιατί όλοι ο θάνατοι να οφείλονται στον ιό αυτό; Ανεξάρτητοι από το καθεστώς επιστήμονες αναφέρουν ότι η πραγματική αιτία θανάτου μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Δηλαδή αν κάποιος είναι συναχωμένος από έναν κοινό ρινοϊο και πεθάνει από έμφραγμα θα αποδώσω τον θάνατο στον ρινοϊό; Όχι! Μόνο αν τον ελέγξω και βρω στοιχεία ότι ο ρινοϊός του προκάλεσε το  έμφραγμα μπορώ να το πω αυτό.

Δυστυχώς οι συστημικοί επιστήμονες απαγόρευσαν την νεκροψία στα λεγόμενα θύματα του ιού. Πώς όμως ταξινομούν τους θανάτους σε αυτούς που οφείλονται πραγματικά στον ιό; Να σας επισημάνω ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν ½ εκατομύριο άνθρωποι παγκοσμίως από την εποχική γρίπη. Ποτέ δεν έγινε τέτοιος χαμός και περιορισμός μας!

Μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτός ο ιός είναι τρομερά επιθετικός και θανατηφόρος γιατί ο κορωνοϊος είναι ένας παμπάλαιος ιός που ποτέ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά. Η φύση δεν φτιάχνει τέρατα. Τα ΚΑΤΑΣΤΡEΦΕΙ!

Και ένα τέτοιο τέρας ήταν η Χίμαιρα κόρη του Τυφώνα και της Έχιδνας, με σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού και ουρά που κατέληγε σε φίδι. Δηλαδή ήταν ένα πλάσμα με DNA 3 ζώων. Στην σύγχρονη βιολογία χίμαιρα ονομάζουμε το αποτέλεσμα του  συνδυασμού DNA 2 διαφορετικών ειδών. Από το 2007 έχουν φτιάξει πρόβατα με ανθρώπινο μυελό για να τα χρησιμοποιήσουν για δότες μυελού των οστών. Έχουν γίνει στο εργαστήριο και πειράματα με συνδυασμούς DNA διαφόρων ζώων. Η τεχνολογία υπάρχει.

Και υπάρχουν αναρτήσεις το 2015 στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine για δημιουργία χιμαιρικού ιού από εργαστήρια της Κίνας στην πόλη που πρωτοεκδηλώθηκε η ίωση με συμμετοχή επιστημόνων από ΗΠΑ και Ελβετία! Ο ιός αυτός ήταν ο ιός του SARS (=ιός συνδρόμου αναπνευστικής δυσχέρειας) που έκανε την πανδημία του 2002 και έκτοτε ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ! Αυτός συνδυάστηκε με ένα κορωνοϊό από νυκτερίδες.

Ο σημερινός ιός ονομάζεται SARS-COV-19. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι τα κατευθύνουν όλα για λόγους που δεν μπορώ να αναλύσω σε αυτό το επιστημομικό κείμενο. Ένα όμως θα πω. Την Χίμαιρα την σκότωσε ο Βελερεφόντης.

Το φάρμακο Βελερεφόντης (κατά την προφητική χολυγουντιανή ταινία) υπάρχει; Ποιοί το έχουν ήδη; Και με τί τίμημα θα μας το δώσουν;

Π. Κελεπούρης

Exit mobile version