Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο; Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί τα ΜΜΕ, που τα ελέγχει ποιος;

Ποιος κυβερνά αυτόν τον κόσμο; Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορεί τα ΜΜΕ, που τα ελέγχει ποιος;

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ακολουθεί μια αλλοπρόσαλλη πολιτική και σίγουρα εναντίον των εθνικών συμφερόντων (βλέπε προδοσία των Πρεσπών), γεγονός που έχουμε επισημάνει πολλάκις.

Για τον αμερικανικό Λαό όμως παραμένει ένας επιτυχημένος ηγέτης και παρά τον συνεχιζόμενο πόλεμο εναντίον του από τα λόμπι των Δημοκρατικών, διατηρεί υψηλή δημοφιλία και είναι το πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Παρόλη την δύναμη, την διαπλοκή και την υποστήριξη που έχει από βιομηχάνους, επιχειρηματίες και την Wall Street ο Donald Trump δέχεται καθημερινές μιντιακές επιθέσεις από κανάλια, εφημερίδες και διαδίκτυο, οι οποίες πολλές φορές είναι και αστήρικτες.

Πρόσφατα δήλωσε επί του θέματος: “Πολλά ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις βασισμένες σε γεγονότα που έχουν κατασκευάσει και ξέρουν ότι δεν ισχύουν. Το κάνουν παραθέτοντας δηλώσεις από πηγές που δεν υπάρχουν. Αυτοί είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι, που θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν. ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ!“.

Όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σηκώνει τα χέρια ψηλά απέναντι στην λάσπη, την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την παραπληροφόρηση, τι να πει η Χρυσή Αυγή; Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι θύμα των ΜΜΕ και της προπαγάνδας τους, η οποία στάθηκε αρωγός στην σκευωρία με αποτέλεσμα να φυλακιστούν αθώοι άνθρωποι και να δολοφονηθούν άνανδρα δύο Συναγωνιστές, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μανώλης Καπελώνης.

Είναι γνωστό ότι τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, σπιλώνουν υπολήψεις και είναι η σύγχρονη δικτατορία, η οποία προετοιμάζει το έδαφος για τον κόσμο μετά το τέλος του βιολογικού πολέμου Covid-19.

Exit mobile version