Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ιταλία, η καραντίνα και οι νεκροί

Η Ιταλία, η καραντίνα και οι νεκροί

Ας σταματήσει επί τέλους η προπαγάνδα!

Ευτυχώς, μέχρι τώρα, η επιδημία του κορωνοϊού, η οποία έχει πάρει διαστάσεις εφιαλτικές σε Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες, δεν έχει πάρει διαστάσεις στην Πατρίδα μας και ευχόμαστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι οι συμπατριώτες μας που θα χάσουν την ζωή τους από αυτήν.

Προς Θεού, όμως, είναι ανήθικο και χυδαίο να προσπαθούν κάποιοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά μία ανθρώπινη τραγωδία και να λένε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι η Ελλάδα … σώθηκε γιατί φρόντισε για αυτό η “σοφή” πολιτική εξουσία! Οι ίδιοι οι κυβερνώντες δεν το λένε, αλλά το λένε όμως τα “παπαγαλάκια” τους και βεβαίως οι συνεταίροι τους στην νομή της εξουσίας ολιγάρχες των ΜΜΕ με τα φερέφωνά τους. Και επειδή λένε τα όσα λένε ας δούμε τι έγινε στην Ιταλία με την περίφημη καραντίνα.

Στις 9 Μαρτίου κηρύσσει την απαγόρευση κυκλοφορίας ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Κόντε, και γράφεται στα ελληνικά ΜΜΕ η παρακάτω είδηση: “Από σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου μια ολόκληρη χώρα, η γειτονική μας Ιταλία, τίθεται σε καραντίνα και οι μετακινήσεις ενός πληθυσμού 60 εκατομμυρίων ανθρώπων περιορίζεται … Ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζουζέπε Κόντε, δήλωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να επιβάλουμε θυσίες σε όλους τους πολίτες. Το μέτρο αυτό ονομάζεται “εγώ μένω σπίτι”». Πηγή

Ας δούμε τώρα πόσο “περιόρισε” η καραντίνα τους θανάτους: 

ITAΛΙΑ – 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 463 ΝΕΚΡΟΙ
ITAΛΙΑ – 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.591 ΝΕΚΡΟΙ!

Απ’ ό,τι βλέπετε με την σκληρή λογική των αριθμών, οι θάνατοι δεν περιορίστηκαν… Για αυτό λοιπόν σκασμός προπαγανδιστές του τρόμου!

Exit mobile version